• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni Brazilac u suzama: Dobio sjajne vesti, pa zaplakao i okačio na Instagram! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pamtite njegov razorni udarac, a sada dobija veliko priznanje.

 adrijano-suze-kuca-slavnih-marakana-otisak-stopala Izvor: Instagram/Screenshot/adrianoimperador

Legenda brazilskog fudbala i italijanskih klubova Parme i Intera dobiće neverovatnu čast! Legendarni Adrijano ostaviće otisak svojih stopala na stadionu Marakana i tako ući u ''Kuću slavnih'' brazilskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Ovaj gest naišao je na dirljive emocije nekadašnjeg napadača, koji se rasplakao nakon što je primio vesti. U seriji fotografija koje je okačio na Instagram, Adrijano ne krije suze nakon informacije da će postati kultni lik brazilskog fudbala.

Nekadašnji golgeter, poznat po razornom udarcu, jedva je sastavio nekoliko rečenica u objavi na društvenim mrežama i kratkoj izjavi za medije.

''Reakcija kada sam dobio vest da će otisak mojih stopala dobiti mesto na Marakani. Hvala za sve. Neverovatno sam uzbuđen. Ovo je moj san'', rekao je Adrijano kom je učinjena velika čast.

Već u igračkim danima Adrijano je imao problema sa provodom i alkoholom, a na njegovu promenu ponašanja uticala je smrt oca za kog je bio vezan. U poslednje vreme pratili su ga i seks skandali, što za fudbalere iz Brazila nije neobično.

Mnogi smatraju da je u fudbalskom svetu mogao i morao više, ali deluje da se on nikada nije pokajao zbog karijere. Ipak, imaće naslednika koji treba da bude mudriji. Prethodnih dana stigla je informacija iz Brazila da je njegov sin prešao u jednu od najboljih fudbalskih škola u zemlji.

Zbog ogromne popularnosti koju ima kod navijača Flamenga (ponikao u klubu) i reprezentacije Brazila, odlučeno je da ceremonija bude obavljena tek navijačima bude dozvoljen povratak na stadion. Adrijano će tada ostaviti otisak svojih stopala na kultnom stadionu, a navijači moći da ga pozdrave i verovatno još jednom rasplaču. Od sreće, kako drugačije!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC