• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fešta u faveli u doba korone: Mortus pijani Adrijano jedva stoji na nogama!

Autor mondo.ba

Nekadašnji brazilski napadač Adrijano snimljen je mortus pijan na uličnoj zabavi što je u suprotnosti sa pravilom održavanja fizičke distance zbog pandemije korona virusa.

 Adrijano pijan tetura po ulici VIDEO Izvor: Gulliver/Getty images, Ben Radford

Popularni Imperator je uhvaćen kako napušta zabavu u nedjelju ujutro u mjestu Vilja da Penja u očigledno alkoholisanom stanju.

Nekadašnjeg napadača Intera, Fiorentine i Parme morao je da pridržava prijatelj da ne padne na ulici favele, pritom se rukovao sa fanovima, iako se po njegovom izrazu lica činilo da nema blage veze gdje se uopšte nalazi.

Možda će vas zanimati

Adrijanov novi video snimak podijelio je mišljenja u Brazilu - jedni ga kude zbog ponašanja u vrijeme pandemije Kovid-19, drugi brane i smatraju da legendarnog golgetera, koji je imao razoran udarac, trebaju da ostave na miru.

"Ne znate kroz šta je momak prošao. Odvojio se od žene. Zašto objavljujete ovakve stvari, piše se o njemu samo negativno. Kad je sve ok, onda nema vijesti, niko ništa ne govori. Stidite se", napisao je jedan komentator na ovu vijest u brazilskim medijima.

Drugi su, pak ogorčeni jer se Adrijano kao ni ostali učesnici zabave u faveli nisu pridržavali mjera fizičkog distanciranja u vrijeme pandemije korona virusa.

"Jedini problem s ovim videom je što su u ovom paklu raširili virus na druge ljude. I to dok neki moraju da rade i preživljavaju sa 600 reala", napisao je jedan Brazilac na "Tviteru".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC