• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razbija po Italiji i neće da sluša poređenja: Vlahović trese mreže, a tek je počeo da rešeta!

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler impresivno stigao do 21. gola u Seriji A!

 fiorentin lacio 2 0 golovi dušan vlahović izjava Izvor: Tanjug/LaPresse via AP/Marco Bucco

Srpski fudbaler Dušan Vlahović razbio je Lacio u Seriji A i stigao do 21. gola! Impresivna sezona koju igra u dresu ''Ljubičastih'' iz Firence nije ostala neprimjetna, o njemu danas priča cijela Evropa.

A Vlahović je i dalje skroman. On radi i najavljuje bolje partije, jer je tek počeo da gradi fudbalsko ime!

Možda će vas zanimati

Mladog fudbalera su odmah nakon pobjede pitali za mišljenje o napadaču protivničkog tima. Ćiro Imobile je godinama jedan od najboljih u ligi, a večeras je ostao u sjenci.

''Teško mi je da pričam o Imobileu, jer je sjajan napadač koji je postigao toliko golova. Zaista sam bio motivisan da se dokažem, ali tek počinjem, još nisam ništa postigao. Tako da ova poređenja zapravo nisu fer. Nadam se da ću jednog dana dostići broj njegovih golova'', otkrio je bivši napadač Partizana.

Više od golova raduje ga dobra igra tima koji je još jednom pokazao snagu. Prije nekoliko mjeseci bili su kandidati za ispadanje...

''Dokazali smo koliko nam je važan ovaj meč. Oslobodili smo iz sebe svu snagu koju smo skupljali. Veoma smo srećni i ponosni što smo pobijedili ovaj meč. Pokazali smo protiv jakog tima da ako budemo igrali kako znamo, pojaviće se naši kvaliteti. Želim da čestitam cijelom timu, znam koliko naporno radimo'', rekao je Vlahović.

Ali, borba za opstanak je prošlost Fiorentine!

''Naš san je sada da dobijemo što više bodova, kako bismo kraj sezone proveli sa nešto manje pritiska. Sve je u timu, pa se nadam da ću postići više golova, ali samo ako oni pomažu u donošenju bodova u timu'', dodao je napadač Fiorentine.

Srbija od Darka Kovačevića, tačnije skoro dvije decenije, nije imala igrača koji u nekoj od Top5 liga Evrope sezonu završava sa 20 ili više golova. U Italiji Srbija nikad nije imala ovako efikasnog fudbalera. Zato je Vlahovićev rezultat još bolji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC