• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Određena cena za Vlahovića, postaje najskuplji Srbin?! Zavrteće vam se u glavi od brojke koju klub traži srpskog Zlatana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Udvarači" će morati debelo da odreše kesu!

 dusan-vlahovic-odredjena-cena-fiorentina-serija-a-transferi-roma-milan Izvor: Tanjug/LaPresse/Massimo Paolone

Dušan Vlahović je potpuni hit ne samo u Italiji, već i u celoj Evropi. Ovaj 21-godišnji napadač zaludeo je sve, traže ga mnogi, najviše su navodno "zapeli" Milan i Roma, govori se da mora u veći klub, ali njegova Fiorentina je konačno odredila cenu.

Možda će vas zanimati

Ko želi da kupi Vlahovića, moraće da plati OSAMDESET MILIONA evra (80.000.000)! Tako bar tvrde informacije ugledne Gazete delo sport.

Srpski reprezentativac postigao je ove godine 21 gol u 37 utakmica u svim takmičenjima. Ugovor sa klubom ima do juna 2023. Uprava Fiorentine želi da ga zadrži, već mu je ponudila produženje ugovora i platu koja je tri i po puta veća od aktuelne!

Ako Dušan ne prihvati tu ponudu, klub koji dođe po njega moraće da izdvoji bar 80 miliona evra da bi ga odveo sa "Artemio Frankija".

"Dušan mora da ostane koncentrisan na poslednje utakmice sezone, da zadrži isti stav. Verujem da će ga predsednik ubediti da zajedno nastavimo ovo putovanje", govorio je prošlog meseca trener Fiorentine Bepe Jakini.

Vlahović je ponikao u Partizanu, odakle je rano otišao, a ovo mu je prva sezona u kojoj se izborio za mesto prvog napadača.

Zanimljivo je da je u periodu između avgusta i decembra postigao tek četiri gola, a onda je od početka 2021. godine postigao čak 17!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC