• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Vinko Marinović više nije trener Sarajeva!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski klub Sarajevo potvrdio je u srijedu uveče da je dogovoren prekid saradnje sa dosadašnjim trenerom Vinkom Marinovićem.

 vinko marinović više nije trener fk sarajevo Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Vinko Marinović više nije šef struke Sarajeva!

Možda će vas zanimati

Kap koja je prelila čašu bio je remi sa Slobodom na "Koševu" što je iskoristio banjalučki Borac, koji je pobjedom nad Zrinjskim (2:1) pobjegao "bordo" timu na dva boda razlike na tri kola prije kraja sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Danas je održan sastanak rukovodstva kluba sa članovima stručnog štaba FK Sarajevo, Vinkom Marinovićem i Danimirom Milkanovićem. Na sastanku je dogovoren sporazumni raskid saradnje", saopšteno je iz kluba sa "Koševa".

Marinović na klupu Sarajeva stigao je u decembru 2019. godine, a sa bordo timom ostvario je nekoliko istorijskih uspjeha. Po prvi put u bogatoj klupskoj istoriji odbranjena je titula prvaka BiH, a ostvaren je i niz od više od 460 dana bez poraza u okviru domaćih takmičenja.

Pored toga, nakon nakon pobjede protiv Budućnosti iz Podgorice prošle godine Sarajevo je izborilo plasman u plej-of Lige Evrope.

"Sarajevo se zahvaljuje Marinoviću i Milkanoviću na svim ostvarenim rezultatima u proteklom periodu, a posebno na korektnoj saradnji, te želi mnogo sreće u budućim sportskim uspjesima", navedeno je u saopštenju Sarajeva.

U trenerskoj karijeri vodio je Kozaru iz Gradiške, banjalučki Borac i Zrinjski iz Mostara, a bio je i selektor mlade reprezentacije BiH, odakle je i stigao na "Koševo".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sarajevski mediji su prenijeli da je prvi favorit za njegovog nasljednika Dženan Uščuplić, koji je u karijeri već bio trener "bordo" tima.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC