• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vezista Zvezde razočaran: U klubu je haos, to se jasno vidi

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Kada je došao u novi klub odjednom se sve promijenilo.

 Vezista Zvezde razočaran: U klubu je haos, to se jasno vidi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je vjerovatno računala na 350.000 od prodaje, a on je računao da će igrati i tako sebi obezbijediti još jednu odskočnu dasku u karijeri.

Na kraju se sve izjalovilo za Srđana Spiridonovića, krilnog fudbalera koji je na polusezoni iz redova crveno-bijelih otišao u Tursku. 

Tamo su se stvari zakomplikovale pošto je u Genčlerbirligiju nastao haos!

"Djelovalo je kao odlična prilika da igram u jakoj ligi sa dosta velikih klubova. Nažalost, u ovom poslu sve može da se promijeni preko noći i na kraju se ispostavilo kao pogrešan potez. Kad sam stigao u klub, poslije dva dana zbog loših rezultata ostavke su podnijeli sportski direktor i trener koji su me doveli. Nedugo zatim opet je došlo do smjene trenera i u klubu je nastao pravi haos - dva sportska direktora i tri trenera su promijenjena za dva mjeseca. Klub se našao u velikim problemima kao što se i vidi po tabeli", rekao je Spiridonović u intervjuu za "Sportski žurnal". 

On je posljednja četiri mjeseca bio bez minuta na terenu, a ističe da mu je teško palo da sjedi na klupi jer je u karijeri navikao da redovno igra. Sada se vratio u Beč, a bez njega je Zvezda osvojila titulu i bori se za duplu krunu.

"Sa mnom ili bez mene, očekivalo se da Zvezda osvoji pehar namijenjen najboljem timu u Srbiji. Ubijeđen sam da će osvojiti i kup. Dupla kruna je cilj svake sezone klubu kakav je Crvena zvezda", navodi on. 

Sada ističe da će probati da se kroz treninge izbori za mjesto u timu, a kako navodi dolazak u Zvezdu mu je ostvarenje dječačkog sna. 

"Imam još dvije godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i do sad, a šta donosi budućnost vidjećemo. Dolazak u Zvezdu je bio moj dječački san, pogotovo za nekog ko je rođen van granica Srbije. Moja porodica i ja bili smo jako ponosni kad sam stigao. Zvezda se ne odbija!", naglasio je on. 

(MONDO, Sportski žurnal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC