• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi me zovu i pitaju da li dolazim u Zvezdu! Oglasio se Arnautović: Hoću da dam gol Partizanu, ali ima jedan problem!

Autor Dragan Šutvić

"Zvezda ostaje moj omiljeni klub u Srbiji".

 crvena zvezda marko arnautović Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda krenula je ambiciozno u letnjem prelaznom roku angažovavši Aleksandra Dragovića, ali to nije jedino "top" pojačanje koje je naciljao šampion Srbije.

Vrlo blizu dogovora su sa bivšim kapitenom "orlova" Aleksandrom Kolarovim, ista situacija je i sa Nenadom Krstičićem, a kao dvije "bombe" za kraj spominju se dvojica kapitalaca u napadu - Aleksandar Prijović i Marko Arnautović.

Možda će vas zanimati

Upravo je reprezentativac Austrije raspalio maštu crveno-belih navijača kada je ostavio komentar poslije dolaska Dragovića, a potom je i Zvezdan Terzić nagovijestio da tu "ima vatre".

Ipak, Arnautović ističe da je malo vjerovatno da će ovog ljeta na "Marakanu".

"Već dva dana me zovu prijatelji i neki bivši saigrači i svi me pitaju da li prelazim u Crvenu zvezdu. Nažalost, to nije istina i trenutno nema ništa od toga, jer imam ugovor u Kini. Ako bih i napustio Kinu u ovom trenutku, onda bih sigurno otišao još jednom u neku jaku evropsku ligu", poručio je Marko Arnautović u razgovoru za "24sedam.rs".

"Još uvijek osjećam da sam u top formi, zdrav sam, mogu da igram protiv najboljih fudbalera svijeta, a što se tiče Crvene zvezde, ona ostaje moj omiljeni klub u Srbiji. Sada se neće desiti moj transfer, ali niko ne zna šta se može dogoditi za tri ili četiri godine".

Arnautović igra u Šangaju i trenutno su mu 32 godine, što znači da bi crveno-bijele boje mogao da obuče samo u veteranskim danima.

"Mislim da ni Zvezda, ni Partizan sada nisu u mogućnosti da plaćaju velike transfere, ali nije im to ni potrebno, jer posljednjih godina odlično igraju u Evropi. Sa malim budžetom Zvezda pravi odlične rezultate, ima mlade igrače i super trenera. Odličan posao je napravljen dovođenjem Aleksandra Dragovića kome je istekao ugovor", dodao je Arnautović i rekao da mu Kinezi vjerovatno neće praviti problem kad čuju vijest koja je prostrujala Srbijom.

Igrač srpskog porijekla se osvrnuo i na to što je njegov otac navijač Partizana, pa bi volio da "kazni" njegov omiljeni klub u budućnosti.

Izvor: MN PRESS

"U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani", osmjehnuo se Arnautović.

Istakao je da je u djetinjstvu gledao VHS snimke uspjeha Crvene zvezde u Bariju, uživao je potom i u u potezima Dejana Stankovića koji mu je bio i saigrač u Interu, a sjeća se i prethodnog dolaska u Beograd u dresu Austrije.

"Naravno da se sjećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najljepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike. Evo i sada se zahvaljujem svima koji su to veče bili na stadionu i koji su mi skandirali".

"Ja volim Srbiju, uvijek ponosno pričam ko sam i šta sam i taj detalj će mi zauvijek ostati u srcu", zaključio je austrijski reprezentativac

(MONDO/24sedam)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC