• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo prvo pojačanje! "Hoću duplu krunu": Sani oduševio navijače - Lak izbor između inostranstva i Humske!

Autor Dragan Šutvić

"Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige svijeta i Evrope", poručio je novi štoper Partizana.

 partizan siniša saničanin predstavljanje Izvor: FK PARTIZAN

Siniša Saničanin je prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu. Stameni štoper Vojvodine potpisao je ugovor na tri godine, a u redove crno-bijelih dolazi bez obeštećenja.

Standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine puastio je pripreme državnog tima kako bi postigao dogovor sa Partizanom, a danas je promovisan i odmah je oduševio navijače pošto je poručio da je došao kako bi osvojio "duplu krunu" sa crno-bijelima.

Možda će vas zanimati

Zimus je imao ponude Sportinga i Bešiktaša, ali je ostao u Superligi u kojoj je prethodno nastupao za Mladost, pa poručuje da je sada prelomio poziv trenera Partizana.

"Što se tiče mene i mog prelamanja da li da odem u inostranstvo ili dođem među crno-bijele, nije mi bilo toliko teško, posebno kada sam vidio odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu. Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu tako da smatram da je ne treba olako odbijati. Lako sam prelomio kada sam vidio veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana", rekao je Saničanin i dodao:

"Svi su bili prekorektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima sa kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige svijeta i Evrope".

Dok je igrao za Vojvodinu vodio je brojne bitke sa Partizanom, osvojio je Kup Srbije sa "lalama" u Nišu baš protiv crno-bijelih, dok sada dolazi kako bi zamijenio Svetozara Markovića.

"Igrao sam dosta puta protiv Partizana. Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo riječi hvale. Od kako je Aleksandar Stanojević došao na čelo Partizana vidi se ta promjena, vidi se da Partizan igra moderan fudbal, napadački, agresivan, da se zna tačno u svakom trenutku šta ko radi i gdje ko stoji, i u fazi defanzive i ofanzive. Što se tiče Vujačića i Markovića, ne mogu da im nađem zamjerku, stvarno su delovali dobro ove sezone. Mogu samo da im čestitam na sezoni i na njihovim igrama", istakao je novi štoper Partizana.

Izvor: MN PRESS

Ipak, ne želi da se poredi sa prethodnikom...

"To je neka tradicija, kada neko ode i dođe novi igrač, poredi se ko je bolji. Ja ne volim mnogo da pričam o sebi, da govorim da li sam bolji ili lošiji od nekoga. Volim da radim na terenu, da te komentare zaslužim od navijača. Nadam se da ću opravdati očekivanja na terenu, da će svi vidjeti kakav sam, šta sam, koje kvalitete imam. Igram lijevog štopera, opet kažem, ne volim da poredim sebe sa nekim i govorim da li sam bolji ili lošiji, želim da pokažem na terenu ko sam i šta sam", objasnio je Saničanin.

Novi igrač Partizana ističe da je selektor Petev bio korektan i zahvalio se svima u reprezentaciji jer su mu dopustili da napusti pripreme kako bi potpisao za klub iz Humske.

Ističe da poznaje Ostojića, čuo se sa bivšim igračem "lala" i crno-bijelih Bojanom Matićem, čuo je najljepše riječi o klubu, pa ističe da mu je velika čast što će ubuduće nositi boje ovog kluba i jedva čeka da se nosi s pritiskom.

Novo pojačanje Partizana.
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

"Uzeli smo Kup prošle godine, što mi je stvarno bila velika čast, protiv takvog rivala uzeti Kup. Imam želju i sa Partizanom da uzmem i Kup i titulu, da ne pričam o duploj kruni. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama to ostvariti. Da nisam spreman na pritisak, ne bih se sigurno odlučio na ovakav potez, otišao bih možda negdje u inostranstvo gdje me ne poznaju i lakše bih se nosio sa tim. Spreman sam i jedva čekam da se nosim sa pritiskom, jer to je neki sportski pritisak. Jeste Partizan veliki klub, ima velike navijače, jedva čekam da istrčim na teren i da se svi zajedno radujemo", izjavio je "Sani" i zaključio:

"Uzeću četvorku zato što je taj broj slobodan. Nosio sam do sada peticu, ali nemam neki poseban razlog ili motiv da mi baš znači taj broj nešto posebno znači. Vodim se time da ne igra broj koji nosiš na leđima, nego ti, koliko se zalažeš, koliko se boriš i koliko sebe daješ".

Saničanin najvjerovatnije neće biti jedino pojačanje Partizana iz Vojvodine u ovom prelaznom roku pošto su u toku pregovori sa Miljanom Vukadinovićem.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC