• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO saznaje - Partizan želi najboljeg igrača Voše: Srušio ih u finalu Kupa Srbije, stiže u paketu sa Saničaninom!

Autor Milutin Vujičić

Partizan želi da dovede još jednom fudbalera Vojvodine. Prvo štoper, a sada i krilo!

 miljan-vukadinovic-partizan-transfer-vojvodina Izvor: MN PRESS

Partizan će danas zvanično predstaviti Sinišu Saničanina, ali to možda neće biti i jedino pojačanje koje će crno-bijeli ovog ljeta dovesti iz Novog Sada!

Možda će vas zanimati

Kako saznaje MONDO, Partizan je zainteresovan za Miljana Vukadinovića, vjerovatno najboljeg igrača Vojvodine u posljednje dvije sezone i trebalo bi da se priča oko njegovog dolaska u Humsku intenzivira u narednim danima.

Crno-bijeli već dugo prate igre Vukadinovića, koji je jedan od najboljih krilnih fudbalera u Superligi, a uklapa se i u viziju trenera Aleksandra Stanojevića.

Vukadinović je u Vojvodinu stigao u januaru 2020. godine, poslije odličnih igara za Napredak, a sa timom Nenada Lalatovića osvojio je i Kup Srbije - upravo protiv Partizana kada je i postigao gol kojim su "lale" povele.

Kao igrač Vojvodine dao je dva pogotka Partizanu, a zabilježio je ukupno 14 golova i osam asistencija na 45 mečeva, pa je sada možda vrijeme za novi izazov.

Beograđanin će u decembru proslaviti 29. rođendan, a MONDO ga je kontaktirao nakon saznanja da bi mogao da se preseli u Humsku.

"Sigurno da ima interesovanja, ali nismo ni u kakvim pregovorima, bar ne još uvijek. Mene niko nije kontaktirao...", poručio je kratko Vukadinović koji bi, ako ne postane uskoro igrač Partizana, trebalo od naredne nedjelje da se pojavi na pripremama Vojvodine.

Ugovor sa "lalama" mu traje još godinu dana, što znači da bi za njega trebalo da se plati obeštećenje, ali u Novom Sadu prave zaokret u politici i okreću se mladim fudbalerima.

Tako su tim već napustili najiskusniji i novi sportski direktor Ljubiša Dunđerski i trener Slavoljub Đorđević neće pratiti problem igračima koji imaju ponude, pošto će u narednoj sezoni šansu dobiti fudbaleri iz njihovog pogona.

Vukadinović se najbolje snalazi kao desno krilo, posjeduje odličan centaršut i vrlo dobru realizaciju, a karijeru je počeo u Hajduku sa Liona nakon čega se preselio u Češku.

Igrao je za MAS Taborsko, Mladu Boleslav i Slaviju Prag, a onda se vratio u domovinu - u Zemun.

U plavo-zelenom dresu nagovijestio je povratak u formu, potvrdio je to u Napretku, a onda najbolje igre pokazao u Vojvodini zbog čega je skočilo interesovanje za njega. Interesantno, njegov brat Vukadin Vukadinović se više puta dovodio u vezu sa crno-bijelima, ali nije bilo dogovora.

Možda ipak mlađi od dvojice Vukadinovića obuče dres Partizana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC