• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilci organizuju Kopa Amerika, a neće da igraju? Prijeti ogroman fudbalski haos!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatne informacije stižu iz Južne Amerike.

 brazil organizator, zbog korona virusa neće da igra na prvenstvu južne amerike Izvor: Profimedia

Prije samo nekoliko dana ovogodišnje izdanje Kopa Amerika premješteno je iz Argentine u Brazil, a sada iz Južne Amerike stižu informacije da turnira možda neće biti. Problem je nastao u redovima aktuelnog šampiona, reprezentaciji Brazila jer fudbaleri iz te zemlje ne žele da igraju!

Mnogobrojni reprezentativci koje je selektor Tite planirao da vodi na turnir izrazili su nezadovoljstvo odlukom da Brazil bude domaćin. Situacija u zemlji je katastrofalna, Brazil je jedna od država koje su se najslabije borile protiv korona virusa, a postoje žarišta koja do danas nisu ugašena.

Možda će vas zanimati

Nejasno je čija je ideja bila da se turnir preseli u Brazil, a fudbaleri koji treba da brane titulu ovog ljeta sada žive u strahu!

Nezadovoljni dešavanjima u državi, fudbaleri su odlučili da stupe u bojkot. Kapiten nacionalnog tima i fudbaler Reala Kazemiro odbio je da se pojavi na konferenciji, a on ima podršku većine saigrača u reprezentaciji.

''Fudbaleri imaju jasno mišljenje, potpuno suprotno stavu predsjednika, i protiv su održavanja turnira. Zato se Kazemiro danas nije pojavio na konferenciji za medije'', objasnio je selektor Tite izostanak jednog od najiskusnijih igrača koji je bio najavljen za razgovor sa medijima.

Brazil je u posljednjih sedam dana prosječno imao preko 65 hiljada novih slučajeva korona virusa, a prije manje od dvije nedjelje broj zaraženih je bio čak 100 hiljada u jednom danu!

Turnir je prvobitno trebalo da se održi u Kolumbiji i Argentini, ali to sigurno neće biti slučaj. Kolumbija više nije u konkurenciji zbog političkih problema u državi, dok se Argentina povukla zbog pandemije korona virusa. Kopa Amerika 2021 treba da se igra od 13. juna do 10. jula.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC