• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet u čudu zbog Hrvata - niko ne zna šta pokušava! Lopta pobjegla u aut, on riješio da se izblamira! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko postao je hit na internetu.

 hrvatska belgija šime vrsaljko Izvor: twitter/screenshot/@OutDeContextATM

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nije u sjajnoj formi pred Evropsko prvenstvo, a svijet se od sinoć smije jednom hrvatskom fudbaleru. Šime Vrsaljko, inače desni bek Atletiko Madrida, izblamirao se tokom meča protiv reprezentacije Belgije! 

U pokušaju da stigne loptu koja je odlazila u aut, Vrsaljko je napravio nepotreban kung fu potez, a nikome na stadionu nije bilo jasno šta pokušava. U čudu su ostali i igrači reprezentacije Belgije koji su zagrijavali nedaleko od mjesta na kom je on ''ispao'' iz terena.

Možda će vas zanimati

Njegovom nacionalnom timu bio je potreban gol za izjednačenje, vremena je bilo sve manje, ali to i dalje nisu dovoljno dobri izgovori. Mnogi se pitaju kako je Vrsaljko zamislio da stigne loptu, koja je već bila predaleko, ovakvim potezom?

Reprezentacija Belgije savladala je Hrvatsku 1:0, golom Romelua Lukakua, pa Dalićeva ekipa odlazi na veliki turnir bez pobjede. U prvom pripremnom meču Hrvati su remizirali (1:1) sa Jermenijom, što je bilo veliko iznenađenje.

Podsećamo, reprezentacija Hrvatske je imala velikih problema zbog povreda Ante Rebića i Dejana Lovrena, od ranije su u penziji velika imena poput Ivana Rakitića i Marija Mandžukića, a selektor nije u dobrim odnosima sa nekoliko igrača! Prethodnih dana se više pisalo o tome u hrvatskoj štampi.

Naime, Andrej Kramarić je nezadovoljan ulogom koju ima u timu, zbog čega bi Zlatko Dalić mogao da ''pretumba'' cijeli tim i izbaci ga iz postave. Tako bi veću ulogu dobio Bruno Petković, koji često ne igra ono što selektor traži, a Luka Modrić bi morao da se pomjeri na mjesto ofanzivnog veznog!

Evropsko prvenstvo počinje za nekoliko dana, Hrvati prvi meč igraju 13. juna protiv Engleske, a situacija u nacionalnom timu nije sjajna...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC