• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "petardom" protiv BSK-a do finala Kupa Grada, za trofej protiv "Želje" u humanitarnom meču za Slobodana Kesića!

Autor Dragan Šutvić

Novčani prihod će biti proslijeđen za liječenje mladog Banjalučanina!

 kup grada 2021 polufinale bsk borac 1 5 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je drugi finalista Kupa Grada za 2021. godinu.

Željezničar Sport timu, koji je nedavno u polufinalu trijumfovao nad ekipom Lauša rezultatom 2:3, crveno-plavi su se pridružili današnjom pobjedom na Čairama nad ekipom BSK-a (1:5), koju predstojećeg vikenda očekuje finalna borba za titulu u Regionalnoj ligi RS i plasman u drugoligaški rang.

BSK – BORAC 1:5

Možda će vas zanimati

Poveli su domaći u petom minutu golom Lazara Zeca, ali se ispostavilo da je taj pogodak "razljutio" Borac, koji je u ovom meču nastupio u kombinovanom, kadetsko-juniorskom sastavu.

Preokret je uslijedio već do odlaska na odmor, golovima Dejana Javorca u 22. i Marka Pušića u 38. minutu. Na 1:3 je na startu drugog dijela, u 48. minutu, povisio kapiten David Vuković, da bi sa dva gola, u 52. i 62. minutu, sudbinu tima sa Čaira zapečatio Vukašin Daničić.

Finalni meč igra se 10. juna na Spasovdan, krsnu slavu Grada Banjaluka, a biće humanitarnog karaktera, obzirom da će novčani prihod sa utakmice biti proslijeđen za liječenje mladog Banjalučanina Slobodana Kesića.

Slobodan je, naime, usljed pogoršanog zdravstvenog stanja izgubio vid, te je nastupilo akutno sljepilo.

Ulaz na tribine Gradskog stadiona, naime, biće besplatan, ali će na ulazima biti postavljene kutije, kako bi se prikupila finansijska pomoć.

BSK: Dobrijević, G. Lukajić, Jokić, Trninić, Milosavljević, Zec, Lubura, Vujinović, Nikodinović, J. Lukajić. Još su igrali: Čekić, Jovanović, Glogovac, Ljubojević, Nikitović, Jeličić, Berendika. Trener: Bojan Puzigaća.

BORAC: Vojvodić, Janjetović, Batos, Malbašić, Drča, Božić, Jotić, Vuković, Javorac, Dragoljić, Pušić. Još su igrali: Mijić, Daničić, Dojčinović, Nikolić, Dakić, Vajzović, Rogić. Trener: Željko Vranješ.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

EVROPA JE MJERILO

Da li je uprava sposobna da digne klub na viši nivo? Zašto se ne dovedu 3 igrača poput Evertona (koji je nekad igrao za Partizan i Vojvodinu) i Drinčića? Banja Luka zaslužuje Borac koji će stalno biti u top 3 u BiH, a pristojan u Evropi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC