• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Crvene zvezde uveličali jubilej prnjavorskog Ljubića

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakl u Prnjavoru.

 fk ljubić prnjavor proslavio 75. rođendan Izvor: Srna/Tamara Stojanović

Fudbalski klub Ljubić iz Prnjavora obilježio je danas 75 godina postojanja, a jubilej su svojim dolaskom uveličali veterani beogradske Crvene zvezde.

"Crveno-bijeli" su sa veteranima domaćeg tima odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj su pobijedili sa 4:0, a strijelci su bili Nenad Stojanović u 18. minutu, Nenad Vanić u 25. i 81. minutu i Milan Đaković u 58. minutu.

Možda će vas zanimati

Zvezdina legenda Stanislav Karasi istakao je da mu je izuzetno drago što je sa saigračima doputovao u Prnjavor, gdje ih je dočekao veliki broj navijača i simpatizera.

"Drago nam je da se nakon toliko dana karantina i zabrana zbog virusa korona ponovo vidimo na terenu, što možemo da se opustimo i družimo, da zajedno proslavimo Ljubićev praznik", rekao je Karasi.

On je naglasio da je obaveza Crvene zvezde da pomaže klubovima u manjim sredinama, ali i da se ponovnim pojavljivanjem na terenu oduže ljudima koji su nekada za njih navijali.

Jedna od pet Zvezdinih zvezda Vladimir Petrović Pižon ocijenio je da prnjavorski fudbalski klub ima veliki potencijal ne samo u igračkom, nego i infrastrukturnom smislu.

"Malo je mjesta u kojima klubovi imaju ovakva dva terena - za treninge i utakmice. Bilo je lijepo igrati jer su tereni izvanredni. Ovo je gradić sa velikom perspektivom", rekao je Petrović.

On je istakao da uvijek rado igraju u Republici Srpskoj, gdje imaju dosta prijatelja, i da će dolaziti i dalje kada god budu bili pozvani.

Dugogodišnji prvotimac Vladimir Deket rekao je da je za njega kao igrača bila velika čast igrati protiv evropskog i svjetskog prvaka.

"Posljeratni igrači kluba nisu imali zvaničnu oproštajnu utakmicu tako da su nas večeras ponijele emocije, velika je sreća igrati protiv ovakve ekipe", rekao je Deket i zahvalio svim navijačima koji su ih podržali svojim dolaskom.

Izvor: Srna/Tamara Stojanović

Boje domaćeg kluba branio je i Siniša Blagojević, koji kaže da je danas fudbalski praznik za Prnjavor i da su odigrali dobru utakmicu, kao i da se nada da su ispunili očekivanja publike.

Meču, koji je odigran na stadionu Siniša Peulić u Prnjavoru, prisustvovao je veliki broj navijača iz Prnjavora i susjednih mjesta, među kojima su bili mališani sa Kosova i Metohije.

Spletom srećnih okolnosti glavnu nagradu, od kupovina donatorske karte za podršku budućnosti Ljubića, u iznosu od 1.000 KM osvojila je djevojčica Danica Mitrović iz Vitine.

Utakmici veterana prethodio je susret omladinskih selekcija Ljubića i Borca iz Banjaluke.

(MONDO/Srna)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC