• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće i narednih pet titula! Terzić otkrio plan: Dominacija i uspjesi u Evropi!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli bi, ukoliko im to pođe za rukom, imali devet titula u nizu.

 fk crvena zvezda zvezdan terzić dominacija uspjesi u evropi Izvor: TARA RADOVANOVIC/FOTO TANJUG

Crvena zvezda ima četiri titule u nizu, a generalni direktor Zvezdan Terzić pravi plan i za narednih pet godina. Uporedo sa osvajanjem trofeja u Superligi Srbije, direktor crveno-bijelih želi i potvrdu u vidu grupne faze evropskih takmičenja - svake godine!

Bilo bi to impresivan niz, a svoj plan o petogodišnjem funkcionisanju kluba Zvezdan Terzić predstavio je na današnjoj Skupštini.

Možda će vas zanimati

Nakon sedam godina u klubu ponosan je na urađeno, ali pravi velike planove za budućnost.

''Danas je sedam godina od kako sam došao da rukovodim voljenim klubom i stvarno imam mnogo razloga da budem ponosan na pet osvojenih šampionskih titula i četiri grupne faze UUEFA takmicenja. Prikazali smo vam danas nacrt strategije razvoja kluba za period 2022-2027 i vidjeli ste da je naš plan u tom petogodišnjem periodu da osvojimo pet novih šampionskih titula i stalno igramo grupnu fazu UUEFA takmicenja'', rekao je generalni direktor.

Posljednje četiri godine su ''ukrašene'' baš na taj način. Četiri šampionske titule, dvije grupne faze u Ligi šampiona i dvije u Ligi Evrope.

''Što se sportskih rezultata tiče, mogu sa zadovoljstvom da konstatujem da je Crvena zvezda ove sezone po četvrti put uzastopno igrala grupnu fazu UEFA takmičenja, i to veoma uspješno'', podsetio je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde još jednom je podsjetio na višemilionska ulaganja koja su napravljena i stadion i objekte u njegovoj okolini.

''Više od sedam miliona evra je do sada uloženo u stadion i objekte oko stadiona. Sve iz tekućeg poslovanja, bez dinara zaduživanja. Privodimo kraju radove na mediko bloku i teretani i 15. jula ćemo i otvoriti našu novu zgradu sa svim pratećim sadržajima. Nastavićemo sa ulaganjima u infrastrukturu, uslove za trening naših igrača i rad zaposlenih, kao i u komfor za naše gledaoce'', objasnio je Terzić i dodao da se godišnje tri miliona evra uloži u omladinsku školu.

Istom prilikom, Zvezdan Terzić je najavio dolazak dva pojačanja u redove Crvene zvezde, kako bi tim Dejana Stankovića što snažniji dočekao evropske kvalifikacije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC