• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Zvezda obezbijedila drugo pojačanje! Srbiju odveo na Mundijal, crveno-bijele mora u Ligu šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni napadač Aleksandar Prijović potpisaće za Crvenu zvezdu.

 aleksandar prijović potpisuje za crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Aleksandar Prijović postaće drugo ljetnje pojačanje Crvene zvezde! Iskusni napadač je u završnim pregovorima sa srpskim šampionom i proestao je još samo jedan korak, potpisivanje ugovora.

Nekadašnji reprezentativac Srbije po prvi put će igrati u zemlji iz koje je porijeklom, a Dejanu Stankoviću i Crvenoj zvezdi biće ogroman plus tokom ljetnjih kvalifikacija. Očekuje se da upravo on golovima crveno-bijele povede ka grupnoj fazi Lige šampiona ovog ljeta, dok će Aleksandar Dragović kao ''kapitalac'' u defanzivi biti zadužen za što manje primljenih golova.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi portal RSB, pregovori osvajača duple krune iz prethodne sezone i Aleksandra Prijovića koji je do sada nosio dres Al-Itihada, ušli su u posljednju fazu. To znači da se uskoro može očekivati da potpis ugovora bude ozvaničen, jer obje strane imaju veliku želju da sarađuju.

Prijović je rođen u Sent Galenu, a bogatu igračku karijeru gradio je širom svijeta. bio je fudbaler italijanske Parme, engleskog Derbi Kauntija, zatim igrao u Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Turskoj... Najbolje partije pružao je u Legiji iz Varšave i PAOK-u, čiji je dres nosio dvije sezone.

Ugovor sa timom iz Saudijske Arabije ističe mu tek 2023. godine, ali se već nedjeljama priča o ranijem prekidu saradnje. Saudijci mu duguju novac, a srpski fudbaler je zainteresovan za povratak u Evropu, koja mu više prija.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 13 utakmica i postigao dva gola, a njegov pogodak protiv Gruzije odveo je Srbiju na Mundijul 2018. godine. 

Crvena zvezda je ovog ljeta ostala bez Nemanje Milunovića koji je otišao u Alanju, a sasvim sigurno će biti još pojačanja za srpskog šampiona. to je najavio i sportski direktor Mitar Mrkela, dok se kroz medije i dalje provlače imena Aleksandra Kolarova, Nenada Krstičića,...

Jedno vrijeme se pominjao i Aleksandar Pešić, ali je on završio u Turskoj.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC