• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pod hitno mora da nađe napadača: Propala dva transfera, Falćineli otišao, traži se top stranac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda ima problem u napadu i hitno mora da pronađe zamjenu za Dijega Falćinelija. To nisu Pešić i Prijović, okreće se napadaču strancu koji mora da ima visok kvalitet!

 crvena zvezda traži napadača Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u četvrtak zvanično počinje pripreme za novu sezonu, a od pojačanja je za sada stiglo jedno, ali veoma krupno ime - Aleksandar Dragović. Dosta kasnije će se pridružiti saigračima pošto trenutno nastupa na Evropskom prvenstvu, pa će tako Zvezda morati bez njega da počne kvalifikacije za Ligu šampiona, a da li i bez novog napadača?

Zvezda je odlučila da ne otkupi Dijega Falćinelija, propali su pregovori sa Aleksandrom Prijovićem i Aleksandrom Pešićem, pa sada moraju da se okrenu alternativnim rješenjima...

Možda će vas zanimati

S jedne strane Zvezda ne bi trebalo da žuri i da dovede napadača "samo da bi ga dovela", ali opet posmatrano iz drugog ugla - nalazi se u vrlo nezgodnoj poziciji pošto Dejan Stanković trenutno na raspolaganju ima samo Milana Pavkova.

Tu je i mladi Nikola Krstović, koji bi najvjerovatnije trebalo da ode na pozajmicu, pa u nekom idealnom scenariju Zvezda bi trebalo da dovede dvojicu napadača.

Zvezda ne želi da joj se ponovi situacija od prošle godine kada je El-Fardu Ben morao da igra na poziciji napadača, što nije njegovo najbolje mjesto u timu, kao ni to da nespremno pojačanje, poput Falćinelija, odmah uskoči na teren na najvažnijem meču protiv Omonije.

Zato u Zvezdi "češljaju" Evropu i traže inostrane napadače koji bi mogli da naprave razliku, pošto trenutno ne postoji dovoljno dobro domaće rješenje u špicu koje je i dostupno.

Ohi Omožiuanfo.
Izvor: MN PRESS

Tako je trenutno u prvi plan iskočio Ohi Omožiuanfo iz norveškog Moldea i pregovori su u odmakloj fazi, a čini se da će Zvezda dosta lakše ubijediti napadača nigerijskog porijekla da dođe na "Marakanu" nego što će njegov klub.

Omožiuanfo ima ugovor na još šest mjeseci i ne bi trebalo da puno košta, ali u Moldeu se takođe vode logikom da ne žele da ga izgube usred sezone jer je već dao devet golova.

To ujedno znači da će Zvezda morati da "pojača" ponudu Moldeu ako želi da ga dobije što prije, a to će biti problematično pošto ovog ljeta nije bilo još priliva od transfera. Stigle su određene ponude u klub, ali ne i za igrače koje žele da prodaju.

Izvor: MN PRESS

Tako crveno-bijeli ni pod tačkom razno neće pustiti Ivanića, Kataija ili Bena, ali bi bili voljni da pregovaraju oko Kange ili Petrovića, ako dođe prava ponuda.

Ako se pregovori sa Moldeom oko Omožiuanfa ne završe pozitivno već za nekoliko dana, Zvezda u tefteru ima još nekoliko zanimljivih rješenja iz inostranstva kojima će se okrenuti i pokušati da što prije riješi gorući problem Dejana Stankovića.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija sa Kairatom ili Makabi Haifom je već 20. ili 21. jula...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC