• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Takuma Asano predstavljen u novom klubu: Ide u Bundesligu, Partizan sprema tužbu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Doskorašnji fudbaler Partizana i zvanično predstavljen u novom klubu. Takuma Asano će igrati u Njemačkoj.

 takuma asano potpisao za bohum Izvor: MN PRESS

Japanski fudbaler Takuma Asano predstavljen je danas u njemačkom Bohumu, povratniku u Bundesligu, potpisavši ugovor do 2024. godine!

Doskorašnji fudbaler Partizana, s kojim je jednostrano raskinuo saradnju početkom maja, dolazi kao slobodan agent, s tim da se sa tim neće složiti u taboru crno-bijelih i od ranije je najavljena tužba igrača, njegovog menadžera i budućeg kluba ako promijeni sredinu.

Možda će vas zanimati

Njemački klub je u objavi na zvaničnom sajtu samo podsjetio da je Asanov posljednji klub bio Partizan, uz dodatak da je "raskinuo ugovor sa njima u maju" i da dolazi kao slobodan agent.

"Oduševljeni smo što je Asano izabrao Bohum. Ima internacionalno iskustvo i poznaje njemački fudbal, uopšte Bundesligu. Može da igra na više mjesta u napadu i dobar je strijelac. Pošto je imao obaveze sa reprezentacjom Japana, dozvolili smo da nam se pridruži kasnije, početkom jula", poručio je sportski direktor kluba Sebastijan Šindcilorc.


Vidjećemo kakva će biti reakcija Partizana na potpis Asana za Bohum, a generalni direktor crno-bijelih Miloš Vazura je istakao da je mnogo klubova odustalo od Japanca baš pošto bi kontaktirali njih i vidjeli dokumentaciju na osnovu koje je raskinuo ugovor.

"Njegovi menadžeri znaju da klubovi pregovaraju sa nama i ako bi platiili transfer - onda bi mi povuklu tužbu, da ode kao da je bio tu. To je situacija koja se nikad nije desila u Partizanu, to je sraman čin da ostavi drugare, a bio je dobro plaćen i nije imao osnova da ode i to će se dokazati", poručio je baš juče Miloš Vazura i istakao da će se dokazati da je Partizan bio u pravu.

Takuma Asano je u Partizanu proveo dvije nekompletne sezone i na 77 mečeva zabilježio 30 golova i 15 asistencija, a igrao je još za Arsenal, Štutgart, Hirošimu i Hanover.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC