• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trebinje je moj grad, Leotar je moj klub" – Branislav Krunić vratio se kući poslije 17 godina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trebinjski Leotar predstavio novog šefa stručnog štaba, sa kojim želi imati važnu ulogu u m:tel Premijer ligi BiH.

 branislav krunić zvanično novi trener leotara iz trebinja Izvor: MONDO

Iako se trebinjski Leotar još zvanično nije vratio u m:tel Premijer ligu BiH, na "Policama" kuju planove za predstojeću sezonu u bh. eliti, zbog čega je na kormilo i doveden Branislav Krunić.

Nekadašnji strateg Borca, Krupe i Željezničara iz Banjaluke danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa Leotarom, a zatim je u razgovoru za MONDO prenio prve utiske nakon povratka kući, gdje je kao fudbaler igrao dugi niz godina.

Možda će vas zanimati

"Trebinje je moj grad u kojem sam se rodio i odrastao, Leotar je moj klub u kojem sam ponikao, napravio prve korake, u kojem sam se afirmisao i osvojio titulu, posao reprezentatovac i poslije toga otišao u inostranstvo. Poslije 17 godina vraćam se u Leotar u tom nekom profesionalnom smislu. Dobio sam priliku da budem glavni trener i mislim da zajedničkim snagama treba da vratimo Leotar tamo gdje pripada i izborimo opstanak u Premijer ligi ove sezone", poručio je Krunić nakon potpisivanja ugovora.

Dugo je Leotar tavorio i od ispadanja iz bh. elite igrao prvo u Prvoj, a zatim i u Drugoj ligi Republike Srpske. Ipak, prošlo prvenstvo bilo je odlično za Trebinjce. Povratnička sezona u prvoligaškom društvu Srpske prošla je odlično, s obzirom da su Trebinjci na kraju zauzeli drugo mjesto.

"Jedan težak period je iza Leotara. Prije osam godina su učestvovali u Premijer ligi BiH, pa bili i u Prvoj i Drugoj ligi RS, sada smo ponovo u Premijer ligi BiH. Zajedno sa svojim bivšim saigračima, sa kojima sam dosta toga prošao sada sam tu. Nalazimo se u nekoj drugoj ulozi, neko je u stručnom štabu sa mnom, prije svega mislim na Olega Ćurića i Željka Radovića", kaže on.

POJAČANJA

"Kad su u pitanju pojačanja, više će se znati u narednom period. Prvo želim da upoznam ekipu, vidim sa čime raspolažemo i šta nam je još potrebno", poručio je Krunić.

Krunić je potvrdio da će dosadašnji trener Leotara Oleg Ćurić ostati u klubu.

"Oleg je napravio fantastičan rezultat i izborio drugo mjesto koje je na kraju dovelo Leotar u Premijer ligu. Zajedno ćemo da radimo, pomagaće mi u stručnom štabu, mi se dugo poznajemo. Srećan sam, drago mi je što sam se vratio u rodni grad i pokušaću svojim znanjem radom sa svojim saradnicima i igračima da uđemo jako u ovo takmičenje i da vratimo Leotar i ispunimo ono što očekuju građani Trebinja. Nadam se da će uz nihovu podršku Leotar ispuniti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BIH", zaključio je novi trener Trebinjaca.

Ukoliko se obistine priče i Leotar ponovo zaigra u Premijer ligi BiH, u prvom kolu 17. jula igraće protiv bijeljinskog Radnika, koji je danas počeo pripreme sa starim trenerom Vladom Jagodićem.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC