• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

250.000 Francuza traži da se ponovi meč EP: Švajcarska ih pobijedila na penale, a onda su uočili jedan detalj!

Autor Dragan Šutvić

Veliki broj građana Francuske potpisao je peticiju da se meč osmine finala Evropskog prvenstva protiv Švajcarske ponovi. Smatraju da su oštećeni.

 euro 2020 francuzi traže ponavljanje utakmice sa švajcarskom Izvor: Profimedia

Svetski šampion Francuska ispao je već u osmini finala Evropskog prvenstva i to na šokantan način protiv Švajcarske. Vodili su 3:1 i koračali su ka prolasku dalje, ali onda su ih Seferović i Gavranović "presjekli" i odveli meč u produžetke, pa penal seriju...

Možda će vas zanimati

U njoj su svi pogađali bez greške sve do finalne serije kada je šut Kilijana Mbapea odbranio Jan Zomer, međutim navijači "trikolora" tvrde da to nije bilo na legalan način.

Naime, francuski mediji objavili su informaciju da je odmah poslije utakmice pokrenuta internet peticija koja traži ponavljanje meča Francuske i Švajcarske jer smatraju da je Jan Zomer prekršio fudbalska pravila, a to arbitri nisu primijetili.

Navijači tvrde da je Zomer prilikom Mbapeovog udarca prerano izašao s gol-linije i da mu jedna noga nije ostala na liniji, pa su mislili da će peticija to promijeniti.

To naravno UEFA neće poslušati, ma koliko ljudi potpisalo peticiju, a čak postoje i snimci koji potvrđuju da Zomer nije učinio ništa ilegalno i da je na propisan način zaustavio Mbapea, sigurno najvećeg tragičara reprezentacije Francuske.

Švajcarska će tako u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati protiv Španije, a "trikolorima" preostaje da srede atmosferu unutar reprezentacije jer navodno vlada rasulo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC