• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"De Brujne je pamet, Lukaku je ruka, a Azar je poezija": Klaudio Ranijeri o "finalu prije finala" EURO 2020

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Proslavljeni italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri smatra da je četvrtfinalna utakmica Evropskog prvenstva između Italije i Belgije najneizvjesnija i najotvorenija u ovoj fazi takmičenja.

 klaudio ranijeri o meču italija - belgija, četvrtfinale euro 2020 Izvor: Mark Robinson/EPA

Bivši trener Sampdorije govorio je o predstojećem četvrtfinalnom meču "azura", koji će u petak uveče od 21 čas igrati protiv Belgije na "Alijanc Areni" u Minhenu.

Možda će vas zanimati

"Crveni đavoli" su prvi na listi Svjetske fudbalske federacije (FIFA), a Ranijeri je ukazao na nekoliko igrača koji mogu da naprave razliku na terenu.

"Najotvorenija utakmica četvrtfinala je naša, Belgija protiv Italije. Broj 1 na FIFA listi protiv ekipe koja je pokazala najbolji fudbal na ovom EURO. Protiv Austrije, Italija se našla u poteškoćama, ali je uspjela da odreaguje. To su procesi rasta koji pomažu timu da napreduje. Belgija ima snagu u svojoj kompaktnosti. Defanzivci im nisu brzi, pa je selektor (Roberto)Martinez pooštrio linije. Zatim su tu ruke, um i ja ću dodati poezija. (Kevin) de Brujne je um. (Romelu) Lukaku, koji igra odlično na prvenstvu je ruka. A poezija je (Eden) Azar", rekao je nekadašnji strateg engleskog Lestera.

Ranijerija posebne uspomene vežu upravo za Azara, koji je tada nastupao za londonski Čelsi.

"Šampion i zlatni dječak, za kojeg sam posebno vezan zbog gola koji je postigao protiv Totenhema prije pet godina i dopustio mom Lesteru da postane engleski prvak", dodao je slavni trener.

Susret "azura" i "đavola" igra se u petak u Minhenu, a utakmicu će suditi slovenački arbitar Slavko Vinčić, koji je podsjetimo, uhapšen u Bijeljini prošlog ljeta zajedno sa 35 ljudi na zabavi u vikendici.

Policija je tada pronašla drogu i oružje, a između ostalih, uhapšena je i srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC