• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HIT! "Peckali" ih prije meča, Italijani im začepili usta: Belgijancima bride obrazi i to na društvenim mrežama!

Autor Nebojša Marković

Društvene mreže su se poslije meča "usijale" nakon što Belgijancima nije prošla proizvka kojom su najavljivali utakmicu.

 italija belgija prozivka društvene mreže Izvor: Tanjug/Pool Reuters/Andreas Gebert

Reprezentacija Italije savladala je Belgiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 2:1 i tako se preko jednog od favorita turnira plasirala među četiri najbolja tima.

Ipak, poslije pobjede u dva poluvremena, stigla je i pobjeda u "trećem poluvremenu", koja je oduševila fanove na društvenim mrežama.

Italijani su poslije vrlo uzbudljivog meča bili bolji od Belgije, a zanimljivo je kako su sve to proslavili na društvenim mrežama.

Prije utakmice, Belgija je na svom zvaničnom Tviter profilu ostavila fotografiju kojom je najavljivala meč. Igrači Belgije su bili prikazani kao gladijatori unutar koloseuma, dok je pored igrača stajao štit poražene Italije.

U opisu fotografije je stajalo "Dođoh, vidjeh...", ali poslije poraza, stigao je i odgovor Italije koji je dovršio poznatu izreku - "POBIJEDIH".

Šmekerski odgovor Italijana je mnoge nasmijao, a oni će 6. jula protiv Španije pokušati da nastave sa redanjem pobjeda i plasiraju se u veliko finale. Ipak, u toj borbi biće bez jednog od njihovih najboljih igrača na turniru...

Reprezentacija Italije savladala je Belgiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 2:1 i tako se preko jednog od favorita turnira plasirala među četiri najbolja tima.
Ipak, posle pobede u dva poluvremena, stigla je i pobeda u "trećem poluvremenu", koja je oduševila fanove na društvenim mrežama.
Italijani su posle vrlo uzbudljivog meča bili bolji od Belgije, a zanimljivo je kako su sve to proslavili na društvenim mrežama.
Pre utakmice, Belgija je na svom zvaničnom Tviter profilu ostavila fotografiju kojom je najavljivala meč. Igrači Belgije su bili prikazani kao gladijatori unutar koloseuma, dok je pored igrača stajao štit poražene Italije.
U opisu fotografije je stajalo "Dođoh, videh...", ali posle poraza, stigao je i odgovor Italije koji je dovršio poznatu izreku - "POBEDIH".
Šmekerski odgovor Italijana je mnoge nasmejao, a oni će 6. jula protiv Španije pokušati da nastave sa ređanjem pobeda i plasiraju se u veliko finale...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC