• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović ne treba Ajntrahtu, doveli su novog napadača!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler, vjerovatno, neće moći da se vrati u klub u kom se proslavio.

 ajntraht transfer rafael santos bore luka jović Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler je pokušao da oživi karijeru tamo gdje je ona eksplodirala, noseći dres Ajntrahta, ali su sve manje šanse da Luka Jović i naredne sezone igra u Frankfurtu. Njemački tim je prethodnih dana prodao Andrea Silvu, portugalskog fudbalera na kom je želio da zaradi, ali je zamjena stigla odmah.

Ajntraht je angažovao Rafaela Santos Borea (25), kolumbijskog fudbalera koji je u karijeri nosio dres dva velikana svjetskog fudbala.

Ovaj napadač je ponikao u Deportivo Kaliju, odakle je 2015. godine prešao u Atletiko Madrid. Za taj španski tim nije odigrao nijedan meč, pošto je išao na pozajmice u matični Deportivo i Viljaeral, a nakon samo dvije godine prodan je River Plati. Argentinci su za njega platili 3,5 miliona evra, dobili 50 odsto prava na fudbalera i Kolumbijac je četiri godine ostao u velikanu iz Buenos Ajresa.

Sada će se kao slobodan igrač preseliti u Frankfurt, tamo gdje su mnogi vidjeli Luku Jovića.

Njemački tim je nekoliko puta najavljivao da bi, ukoliko prodaju napadača tokom ljeta, mogli da dovedu Jovića iz Reala. Znali su da bi Real Madrid tražio mnogo novca, ali su i oni dobro zaradili nakon što je Silvu kupio RB Lajpcig.

Taj transfer iznosio je 23 miliona, uz bonuse koji bi mogli da donesu dodatni novac u narednim godinama. To vjerovatno nije dovoljno za kupovinu Realovog fudbalera, koji je ponovo na izlaznim vratima kluba.

Po informacijama iz Španije, ni novi trener Reala Karlo Anćeloti nije siguran da mu je srpski napadač potreban za narednu sezonu. On je u grupi igrača koji bi mogli da odu, iako želi još jednu šansu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC