• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović i Vranješ poslali poruku Rumunima: U Klužu ćemo dati maksimum da ostvarimo dobar rezultat!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener i kapiten Borca, Marko Maksimović i Stojan Vranješ, poručili su u rumunskom Klužu da će dati sve od sebe da u sutrašnjoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ostvare dobar rezultat.

 kluž - borac, press, marko maksimović, stojan vranješ Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Na stadionu "Konstantin Radulesku" održana je konferencija za medije na kojoj su govorili Marko Maksimović, šef stručnog štaba banjalučkog kluba i Stojan Vranješ, kapiten crveno-plavih .

Možda će vas zanimati

"Mi smo napravili veliki rezultat u prošloj sezoni. Osvojili smo titulu nadoknadivši veliki bodovni zaostatak i tako stekli priliku da se ponovo vratimo u Ligu šampiona. Znamo da smo došli u goste izuzetno kvalitetnoj ekipi, koja pravi velike rezultate na evropskoj sceni, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat pred revanš u Banjaluci", rekao je Maksimović.

Vranješ, koji je u karijeri nastupao za Kluž i osvojio titulu u Rumuniji, imao je samo riječi hvale za rumunskog šampiona, klupsku organizaciju i dane provedene u tom klubu, ali je istakao da će na terenu, zajedno sa saigračima iz Borca pokušati da ostvari što bolji rezultat.

"Drago mi je što ću ponovo da zaigram na stadionu na kojem sam doživio mnogo lijepih trenutaka. Kluž veoma poštujem i tu sam proveo lijep dio svoje karijere. Ipak, sutra me zanima samo jedno, a to je da zajedno sa saigračima ostavim srce na terenu kako bi ostvarili pozitivan rezultat", poručio je kapiten Borca.

Nakon konfercenije, crveno-plavi su odradili i posljednji trening na stadionu "Konstantin Radulesku" i u pozitivnoj atmosferi očekuju sutrašnju utakmicu, koja se igra od 19.00 uz direktan prenos na TV Arena sport, a sudiće je Holanđanin Johem Kampujs.

Revanš je za sedmicu dana na banjalučkom Gradskom stadionu, a pobjednik dvomeča će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz dvoboja između luksemburške Fole Eš i Linkoln Red Impsa iz Gibraltara.

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC