• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko nam brani da dovodimo strance? Stanojević hoće pojačanje: Nije problem u novcu, nego da preuzima odgovornost!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Stanojević bi volio da dobije još jedno pojačanje u napadu.

 aleksandar stanojević bi da dovede stranca pojačanje u partizan Izvor: MN PRESS

Aleksandar Stanojević je pred posljednju provjeru Partizana na pripremama u Sloveniji ocijenio "osmicom" rad u prethodnom periodu, istakavši da su ga fudbaleri dobrom igrom ubijedili da nema "standardan tim" i da će svi dobiti šansu.

Govorivši o igračima (njih 29) koje ima na raspolaganju kazao je da će pojedini mladići otići na kaljenje, dok što se tiče ostatka igračkog kadra - on može samo da se poveća. Crno-bijeli su ovog ljeta doveli Sinišu Saničanina, Rikarda Gomeša i Danila Pantića, a kako kaže Stanojević - prelazni rok je u toku i još je velika želja da se dovede inostrano pojačanje u napadu.

Možda će vas zanimati

"Dok pobjeđujete nema 'hitno'. U suprotnom, odmah je 'hitno'", kazao je Aleksandar Stanojević u razgovoru sa novinarima u Ptuju.

"Mi tražimo stranca koji može da igra bočnog ili drugog napadača. Jednog smo našli i klub je želio da plati obeštećenje od 1.500.000 evra. Dakle, nije problem u tome. Ne želimo da dovodimo igrače za koje nismo sto odsto sigurni da mogu da prave razliku. Imamo rješenja, ali nismo sto odsto sigurni. Zbog rada na sinhronizaciji meni ne odgovara što je Holender bio van stroja, a Jović se povrijedio. Ključna stvar je povratak Rikarda i tu smo popunjeni. Na vrijeme su nam došli igrači bez obeštećenja, ali želimo još jednog igrača", kazao je Stanojević i potom zaključio:

"Nećemo dovoditi po svaku cijenu."

Stanojević ističe da je Partizan popunjen, ali da "treneru uvijek fali igrača", dodavši da su pojačanja na kraju ipak potrebna da bi imao zdravu konkurenciju u timu.

"Stranac koji preuzima odgovornost. To znaju i ljudi iz kluba. Mi smo se pokrili na svim pozicijama, ali imate i situaciju kod konkurenta da stranac mijenja stranca. Mada, možda i mi imamo situaciju da nam Lazara Markovića mijenja reprezentativac Mađarske ili će Filipa Holendera mijenjati Lazar Marković, koji je igrač kakvog kalibra."

Nahvalio je Stanojević mlade igrače - Milovanovića, Baždara, Đorđevića i Subotića - i osvrnuo se na promjenu pravila u Superligi. Ubuduće će samo jedan "bonus" biti obavezan na terenu, dok će treneri moći da imaju neograničen broj stranaca u protokolu.

"Svi smo se saglasili da je put kojim želimo da idemo. Ja sam za to da se dozvoli. Četvorica na terenu su dovoljna, što znači da imate sedam domaćih. Nema nikakvih problema ako se neko opredijeli za više stranaca. Za razliku od januara kad se ta mogućnost pojavila bez nagovještaja, sad je stigla na vrijeme. Ko nam brani da dovodimo strance?", kazao je Stanojević i zaključio:

"A opet smo zaštitili domaće fudbalere. Naše opredjeljenje nije da moramo da dovodimo strance, ako ih ne nađemo nećemo ići u tom pravcu."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC