• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer ludnica u Trebinju: Leotar doveo sjajna pojačanja za nastup u m:tel Premijer ligi BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Leotara Branislav Krunić može biti itekako zadovoljan dosadašnjim poslom u prelaznom roku.

 fk leotar - pojačanja ognjen todorović, asim zec, đoko milović, marko perišić Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

U klub sa trebinjskih "Polica" u četvrtak su stigla četvorica vrlo kvalitetnih fudbalera, uključujući i transfer "bombu" Ognjena Todorovića, koji će u Leotaru nastupati kao pozajmljeni igrač mostarskog Zrinjskog.

Možda će vas zanimati

"Dolazi nam jedan od najboljih fudbalera m:tel Premijer lige BiH u posljednjih nekoliko godina, kapiten Zrinjskog i jedan od ključnih igrača za tri uzastopne šampionske titule. Ofanzivni vezista Ognjen Todorović igraće u Leotaru kao pozajmljen fudbaler upravo iz mostarskog kluba. Na 277 mečeva postigao je 40 golova uz 45 asistencija u Premijer ligi BiH što je učinak za svako poštovanje. U dva navrata proglašavan je za najboljeg fudbalera lige", navedeno je u saopštenju trebinjskog kluba.

Prethodno je u trebinjski klub stigao Đoko Milović odnosno Marko Perišić.

"Pouzdani defanzivac Đoko Milović se vratio u klub u kome je ponikao. U svom prvom 'mandatu' odigrao je 56 prvenstvenih utakmica i postigao četiri gola. Đoko, dobro došao kući", saopšteno je sa "Polica", a potom i izražena dobrodošlica još jednom doskorašnjem igraču sarajevskog Olimpika.

"Riječ je o Marku Perišiću, koji je pored Bosne i Hercegovine igrao u četiri inostrane lige. U Premijer ligi BiH odigrao je skoro 200 utakmica, tako da će Leotar značajno dobiti na iskustvu njegovim dolaskom. Igra na poziciji defanzivnog veziste, a može da pokriva i lijevu stranu terena".

Za golove bi trebao da bude zadužen doskorašnji napadač Željezničara Asim Zec, koji se takođe od danas skrasio na "Policama".

"Sa 'Grbavice' stiže Asim Zec. Na 136 nastupa u Premijer ligi BiH postigao je 32 pogotka. Asime, dobro došao u plavo-bijelu porodicu.Leo nam je iz kamena nik'o...", istaknuto je u Leotarovom saopštenju.

Podsjetimo, prethodno su u trebinjski klub stigla još četvorica fudbalera i to Lazar Nikolić, David Čolić, Vladimir Arsić i Dejan Bosančić. Nikolić je došao iz Krupe, kao i njegov kolega Arsić, dok su iz Banjaluke stigli Dejan Bosančić (Borac) odnosno Čolić (Željezničar Sport Tim).

Sigurno će trener Krunić imati problema da sve novajlije ukomponuje, ali biće i na slatkim mukama .Leotar sezonu u eliti započinje već u petak (sutra) gostovanjem Radniku u Bijeljini. Meč počinje u 20 časova, a pravdu na susretu dijeliće arbitar iz Gradiške Miloš Gigović.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC