• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultne izjave po kojima pamtimo Barda: Buzdovani, mantili, perverzije ili Crvena zvezda i lapsus koji su svi čuli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbal je ostao bez Milana Živadinovića, čoveka koji nikad nije imao dlake na jeziku!

 milan živadinović izjave Izvor: MN PRESS

Napustio nas je Milan Živadinović, nekada fudbaler, potom proslavljeni trener, a u poznim godinama čovjek koji je cijelu naciju oduševljavao svojim izjavama. 

Nekadašnji selektor Jugoslavije, priznati stručnjak u Africi i Aziji, te trener brojnih domaćih klubova mnogo je puta svojim intervjuima i gostovanjima uzburkao strasti. 

Možda će vas zanimati

Nedavno je i Dejan Rambo Petković u intervju za MONDO govorio o doživljajima sa Živadinovićem, a sigurno najpoznatiji citat Živadinovića je čuvena izjava da je "2:0 najopasniji rezultat"!

Jednom prilikom komentarišući engleski fudbal vrlo oštro pričao o kvalitetima ostrvskih defanzivaca!

"Uvijek dva štopera kod engleskih ekipa su dva buzdovana koji stoje i uvijek može da se prođe", rekao je tada Živadinović. 

Kada je pobijeđena Kostarika na startu Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, pred meč sa Švajcarskom, Živadinović je uživo u programu televizije imao jedan lapsus. S obzirom na veliki broj fudbalera albanskog porijekla u timu Švajcarske, mnogi su se pitali da li je bio nenamjeran. 

"Stalno tražimo da Kolarov izađe, međutim njegovo vraćanje nazad nije hitro, a niie ni mnogo zatvoreno od srednjih igrača... Šiptari su, ovaj, ahm... Švajcarci su jako brzi", rekao je tom prilikom. 

Crvena zvezda je prije dolaska Vladimira Milojevića na klupu dugo imala velikih problema u kvalifikacijama za Evropu. Dešavalo se da se ne prođu ni uvodna kola kvalifikacija za euro-takmičenja, ali ni u tom trenutku se Živadinović nije plašio protivnika koji dolaze.

"Pa možda i prođu, dva divlja protivnika. Ima tu dosta divljaka. Pa taj Šerif, Merif...Ti svi Moldavija, Mandalija, kako se sve zovu... Pa valjda ćemo pobijediti prvaka Albanije!", rekao je komentarišuči potencijalne rivale Crvene zvezde. 

Često je potencirao i to da je sada na tržištu fudbala previše novca i da igrači ne vrijede onoliko koliko su plaćeni. To je jednom prilikom demonstrirao na pripmeru Vladimira Beare.

"Danas kad čujem ove da mi pričaju o milionima. U moje vrijeme Beara je došao u Zvezdu za jedan mantil i onaj gornji dio kuhinje", ispričao je Živa!

A svoj angažman u Crvenoj zvezdi koju je vodio od 1992. do 1994. godine opisao je kao - seks!

"Šta ćemo sad mi, da otkrijemo ovom narodu neke istine! To što sam ja došao u Crvenu zvezdu to je bilo prije svega zahvaljujući Vladimiru Cvetkoviću! On me je doveo jer je takva situacija biča. Ja sam trebao da idem u Libiju i bile su velike pare, a Cvele je rekao: ’Zapamti jednu stvar u životu. Velike pare to je perverzija, a doći biti trener Zvezde to je pravi seks!' I ja sam se odlučio za seks! I došao sam da radim za 10 maraka, jer moja ljubav je crveno-bijela boja", otkrio je jednom prilikom Živadinović. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC