• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mrzim Manćinija, ne zna ništa o taktici"! Englez napao selektora Italije: Slao je igrače kući kad ga nešto pitaju!

Autor Dragan Šutvić

Bivši engleski fudbaler Vejn Bridž teško je podnio pobjedu Italije u finalu Evropskog prvenstva jer je izgubila njegova reprezentacija, a pobijedio je Roberto Manćini - čovjek kog ne podnosi.

 roberto manćini vejn bridž Izvor: Mark Robinson/EPA

Italija je postala šampion Evrope tako što je u finalu pobijedila Englesku na krcatom "Vembliju" poslije boljeg izvođenja penala, a zasluge za ovaj uspjeh idu i selektoru Robertu Manćiniju.

Često osporavani trener, koji je vodio Inter i Mančester siti do šampionskih titula, sjajno se snašao u ulozi selektora i tako je utišao mnoge kritičare. Međutim, nije baš svima uspio da promijeni mišljenje... Njegov bivši igrač Vejn Bridž i dalje je ubijeđen da je "neznalica".

Možda će vas zanimati

Njih dvojica su sarađivali u Mančester sitiju, gdje mu Manćini baš i nije dao šansu, pa je zbog toga bio duplo nezadovoljniji što je Engleska izgubila u finalu.

"To me stvarno boli zato što mrzim Manćinija, svi znaju šta mislim o njemu", rekao je Bridž.

"Ne bih rekao da je najgori trener kog sam imao, ali taktički nije bio sjajan. Ono što je uradio je dobro i boli me kad to kažem. Ne samo da smo svi u porodici navijali za Englesku, nego smo navijali i da Manćini izgubi, pa nas sve sad više boli", dodao je bivši fudbaler.

Vejn Bridž kaže da njemu svi pripisuju titulu iz 2012. godine, ali da su zapravo Premijer ligu osvojili igrači jer su bili i previše dobri.

"Belami ga je pitao nešto šta da uradi ako se 'to i to desi na utakmici', a Manćini ga je ućutkivao i na kraju poslao kući sa treninga", prepričavao je Bridž njegove metode treninga koje su odstupale od nekih koje je ranije vidio.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC