• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bliža Moldaviji, golčina riješila meč: Crveno-bijeli vidjeli ko može da im stane na put ka Ligi šampiona! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prije toga će biti potrebno da Crvena zvezda obezbijedi plasman u treće kolo kvalifikacija, ali jedna ekipa je bliža tom mogućem dvomeču sa šampionom Srbije.

 alaškert šerif 0:1 crvena zvezda bliže moldaviji Izvor: MN press/Streamable.com/Printscreen

Crvena zvezda će u srijedu odigrati prvi evropski meč u novoj sezoni, na putu ka Ligi šampiona, a već sada znaju kom rivalu su bliži ukoliko eliminišu kazahstanski Kairat.

Šampionu Srbije se "smiješi" put u Moldaviju!

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Šerifa savladali su jermenski Alaškert 1:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i to na gostujućem terenu.

Meč je riješio Brazilac Luvanor Enrike prelijepim pogotkom u 84. minutu i tako u finišu odredio pitanje pobjednika. Ovim trijumfom u Jermeniji, Moldavci su sada bliži plasmanu u treću rundu kvalifikacija.

Šerif je stigao do zasluženog trijumfa, pošto su tokom čitavog susreta oni bili ti koji su dominirali. To se naročito odnosilo na drugo poluvrijeme, kada su gosti prikazali daleko bolju igru, pa im je i stigla nagrada u vidu gola Luvanora.

Upravo je on imao još jednu priliku u finišu prvog poluvremena kada nije iskoristio izglednu šansu moldavskog tima, a Alaškert u nastavku jednostavno ništa nije mogao da učini pred golom Šerifa.

Na kraju je sve riješio pomenuti Brazilac, kojim je Šerif odradio prvi dio posla na putu ka eventualnom dvomeču sa Crvenom zvezdom...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC