• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Je l' vidio neko Jovića? On ne zna šta je Real! Žestoka pljuvačina po Luki: On je nevidljiv i iritantan!

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović vratio se ovog ljeta u Real Madrid, ali već na prvoj utakmici ostavio je loš utisak zbog čega stižu kritike.

 real madrid luka jović kritike Izvor: Profimedia

Srpski napadač Luka Jović vratio se ovog leta u Real Madrid gdje će pokušati da se dokaže novom treneru Karlu Anćelotiju, ali nije sve krenulo po planu.

Prvo su ga kritikovali zbog fotografije na kojoj se činilo da se ugojio, potom se Jović povrijedio i nekoliko dana radio odvojeno, dok je na prvom prijateljskom meču protiv Rendžersa potpuno razočarao (1:2). Stavio ga je Anćeloti u startnu postavu, ali zamijenio ga je već na poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Jović je ponovo bio odsječen od ostatka tima, navijači su doživjeli "deža vi" iz perioda dok je Zidan bio tu, a kritički najstrojeni su i španski mediji.

Tako je kolumnista "Marke" Tomas Ronsero objavio tekst naslovljen "Da li je neko vidio Luku Jovića?" u kome je kritikovao nastup Srbina protiv Rendžersa, ali i njegovo zalaganje koje nije bilo na zadovoljavajućem nivou za standarde Real Madrida.

"Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je donio prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mjestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan... Lažem, vidjeli smo ga kada je Hadžijev sin napravio faul na njemu", napisao je Ronsero i podsjetio da je srpski napadač proveo prethodnih šest meseci u Frankfurtu koji nijednog trenutka nije želio da ga angažuje.

Izvor: Profimedia

"Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strljenja za njega, a onda je uvijek Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad - ono što Jović ne razumije", piše autor.

U istom tekstu kritikuje se i Martin Odegor, koji je takođe bio na pozajmici prethodnu polusezonu, samo u Arsenalu, a za koga se već dugo vrijeme pripisuje atribut "veliki talenat". Španci su sve manje ubijeđeni u to, a sve manje i u mogućnost Jovića da zaigra u Realu...

Za dvije godine postigao je dva gola i čini se da je nikad bliži "izlaznim vratima", međutim problem je što su klubovima smanjeni budžeti usljed pandemije, a on je koštao 60 miliona evra.

Nedavno se spominjala mogućnost da ode u Inter, ali bi i tamo bio iza Lukakua i Martineza.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC