• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Obećavam borbu za svaki pedalj terena, svaku loptu!" Dragišić vodi Borac protiv Linfilda: Da budemo pošteni prema sebi!

Autor Dragan Šutvić

Dosadašnji pomoćnik Marka Maksimovića predvodiće crveno-plave ka, navijači vjeruju, čudu u duelu sa ekipom iz Sjeverne Irske

 borac linfild zoran dragišić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon ostavke Marka Maksimovića, koji se na juče održanoj konferenciji za novinare povukao sa mjesta trenera Borca, ekipom će u revanšu drugog kola Konferencijske lige protiv sjevernoirskog Linfilda (Gradski stadion, 20.00 časova) komandovati Zoran Dragišić, koji je obavljao ulogu jednog od pomoćnika u Maksimovićevom stručnom štabu.

Uz njega, na klupi će još biti Čedomir Ćulum i Radovan Gajić, obzirom da je zajedno sa Maksimovićem, crveno-plave napustio i Damir Memišević.

Možda će vas zanimati

Da bi uopšte razmišljao o prolasku u treće kolo, Borac, prije svega, mora da nadoknadi minus od četiri gola iz prve utakmice u Belfastu (4:0).

"Ključ utakmice leži u našem pristupu koji mora biti daleko angažovaniji u svim segmentima. Linfild nam je u Belfastu očitao lekciju na tu temu. Ja vjerujem da će naš pristup utakmici biti potpuno drugačiji. Uzdam se u domaći teren i našu vjernu publiku. Nadam se pozitivnom rezultatu. Iluzorno je obećati prolaz u narednu rundu, nakon ishoda prve utakmice, ali možemo da obećamo borbu za svaki pedalj terena, za svaku loptu, za svaki aut. Nadamo se pobjedi, a da li će ona biti dovoljna za prolazak dalje, to ćemo da vidimo", rekao je Dragišić za Alternativnu televiziju.

Idealno bi bilo kada bi crveno-plavi u ranoj fazi meča "načeli" goste iz Sjeverne Irske...

"Sigurno je da bi nam rani gol otvorio vidike i olakšao dalji tok utakmice, ali ne bi bili nezadovoljni i da vodimo sa dva gola prednosti nakon sat vremena. Naravno, govorim hipotetički, teško je reći kako će se utakmica odvijati. Treba da idemo korak po korak. Najvažnije je da mi budemo pošteni prema sebi i poslu koji radimo. Moramo da se borimo za svaku loptu i samo tako možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", istakao je Dragišić.

Bolji iz ovog dvomeča će u trećem kolu igrati sa uspješnijom ekipom iz dva okršaja bjeloruskog Šahtjora iz Soligorska i luksemburške Fole Eš.

U prvoj utakmici, u kojoj su domaćini bili Bjelorusi, trijumfovali su Luksemburžani rezultatom 1:2.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC