• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bomba" na Gradskom – Marka Maksimovića mijenja "Kiza" Milinković! Ex-trener Vojvodine i Partizana ponovo u Platonovoj!

Autor Dragan Šutvić

Zoran Milinković biće novi trener aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine. Vraća se na mjesto stratega Banjalučana nakon četiri godine.

 fk borac trener zoran milinković Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Nasljednik Marka Maksimovića na mjestu trenera Borca biće Zoran Milinković, koji se nakon četiri godine vraća u Platonovu ulicu!

Milinković je, naime, imenovan za šefa struke aktuelnog šampiona BiH krajem avgusta 2017. godine, a zadržao se samo do druge polovine novembra, kada ga je zamijenio Igor Janković.

Nekadašnji strateg Vojvodine i Partizana je, prije povratka u Borac, komandovao igračima Kolubare, gdje mu je asistent bio bivši igrač crveno-plavih Vladimir Volkov, koji bi sa Milinkovićem trebalo da sarađuje i na crveno-plavoj klupi.

U prvom mandatu na Borčevoj klupi, Milinković je na 11 utakmica upisao četiri pobjede, jedan remi i šest poraza, uz 12 postignutih i 13 primljenih golova, a pomoćnik mu je, interesantno, bio upravo doskorašnji prvi trener Marko Maksimović.

U karijeri je još vodio Obilić, BSK iz Borče, Srem, Spartak, OFK Beograd, Aris, Voždovac, Anortozis i Rad.

"Ovim putem želim, prije svega, da se zahvalim Zoranu Milinkoviću i poželim dobrodošlicu u naš klub. Zoran je neko ko nije nepoznanica ovdje, dolazi po treći put (bio igrač i trener, op.a.). Kao što smo rekli prije dva dana, nakon rastanka sa Markom Maksimovićem, intenzivno smo krenuli u potragu za novim šefom stručnog štaba i prvi izbor je bio Milinković i relativno brzo smo se dogovorili oko svega. Ciljevi su jasno predočeni, kako novom šefu, tako i javnosti pred početak sezone i oni ostaju isti, a to je odbrana titule u BiH. Svi ćemo težiti ka tome i siguran sam da ćemo sa 'Kizom' u tome i uspjeti. Ugovor je potpisan na dvije godine, a Milinkoviću će u radu pomagati Čedomir Ćulum, Zoran Dragišić, Radovan Gajić i Predrag Božić, odnosno stručni štab koji je ostao u klubu nakon odlaska Marka Maksimovića. U narednih dan-dva će doći još jedan pomoćnik, po izboru novog šefa stručnog štaba", poručio je Bogoljub Zeljković.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uzas

Borba za opstanak sa ovim "strucnjakom"

Da

Bomba ali dimna. E moj Borče šta ti rade

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC