• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijeva supruga suknjom napravila haos: On se uplakan oprašta od Barse, a svi gledali njene noge! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Izabrala je provokativan stajling za posljednji dan u Barseloni!

 Zena-Lionela-Mesija-Antonela-Rokuzo-u-mini-suknji-na-oprostajnoj-konferenciji-u-Barseloni Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je definitivno završio sa Barselonom i kako stvari stoje, u narednih nekoliko dana postaće fudbaler PSŽ-a. Do tada će cijeli svijet razmišljati o odlasku Argentinca iz kluba u kom je proveo cijelu seniorsku karijeru...

Ipak, dalje nije moglo. Detalje su objasnili na konferencijama i Đoan Laporta i Lionel Mesi. Juče je govorio fudbaler, a njegov govor, slikanje sa saigračima i trofejima, kao i suze kojih je bilo mnogo, malo je zasjenila njegova supruga Antonela Rokuzo.

Kratkom suknjom u kojoj je istakla u prvi plan noge skrenula je pažnju na sebe, iako joj se izabranik opraštao od jednog dijela svog života.

Možda bi mini suknja prošla nezapaženo da Antonela nije morala da ustane u jednom trenutku, kako bi uplakanom Mesiju dodala maramicu. Tada su je primjetili fotografi, ali i ostale zvanice na posljednjoj Mesijevoj konferenciji u Barseloni.

''Teško je napisati samo nekoliko riječi o svemu ovom što smo doživjeli tokom svih ovih godina. Mnogo emocija koje će ostaviti traga u našim životima. Kako se kaže 'Ono što nas ne ubije, čini nas jačim'. Porodica te podržava, ponovo ćemo izaći na teren jači nego ikad. Bićemo zajedno gdje god odemo i uvijek ćemo ići naprijed. Volim te'', glasila je njena poruka na društvenim mrežama, nakon što je Lionel Mesi napustio stadion Barselone.

Leo i Antonela su u braku od 2017. godine, a njihova veza datira još u 2009. godinu. Poznaju se gotovo cijelog života, jer je ona sestra jednog od njegovih prijatelja iz detinjstva. Imaju tri sina, za koje se već sada priča da su talentovani na oca.

Pogledajte kako izgleda Mesijeva supruga:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC