• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Planule" ulaznice za utakmicu Veleža protiv Elfsborga

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Grbavica" će opet biti puna.

 rasprodate ulaznice za utakmicu velež - elfsborg Izvor: Anadolija/Stringer

Karte za predstojeću utakmicu između Veleža i Elfsborga, u revanšu trećeg pretkola Konferencijske lige, koja će biti odigrana u četvrtak na "Grbavici" u Sarajevu, u Mostaru su rasprodate isti dan kad su i puštene u prodaju.

Predsjednik Skupštine Veleža Almir Taso potvrdio je da su "rođeni" u ponedjeljak u Mostaru pustili u prodaju 10 000 ulaznica i da su one isti dan rasprodate, a osigurao je prodaju karata i u Sarajevu, na Ferhadiji, te je od jutros Sarajlijama na raspolaganju 1 300 ulaznica.

Možda će vas zanimati

"Teško je opisati riječima kolika je euforija i ljubav navijača prema Veležu. Možda najbolje govori rečenica prof. dr Zdravka Grebe da je fudbal više od igre, a Velež više od fudbala. Euforija oko ovog kluba nije prisutna samo u Mostaru nego i u regiji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, odakle svakodnevo dobijamo poruke podrške", kazao je Taso.

Velež je došao do trećeg pretkola i u slučaju da prođu u plej-of za ulazak u Konferencijsku ligu, značilo bi to mnogo bodova za bh. predstavnika.

"Tako bi naši predstavnici narednih godina mogli početi runde, ne od prvog nego već od drugog kola gdje bi bili nosioci i imali olakšan put u naredno kolo takmičenja", dodao je predsjednik Skupštine Veleža.

On napominje kako vlada velika trema među igračima.

"Kako među navijačima, tako i među igračima vlada velika trema, ali se nadam da će je prebroditi uspješno i da će biti uz nas s tribina i gromoglasnu podršku izvojevati tako željenu pobjedu i donijeti radost Mostaru, BiH i regiji", poručuje predsjednik Skupštine Veleža, koji ne sumnja u pobjedu i prolazak u plej-of.

Utakmica između Elfsborga i Veleža se igra na sarajevskoj "Grbavici", a biće organizovan prevoz za navijačku skupinu "Red Army" iz Mostara.

Inače, cijena karte za spomenutu utakmicu je 25 maraka za istočnu tribunu, 20 za sjevernu, i 15 za južnu tribinu.

(MONDO/Fena)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC