• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo ne mora na Zvezdu, pa odmah prodaju: Zaradiće milione umjesto da ode za džabe, a bliži se i keš od Lige šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reprezentativac Švajcarske će se preseliti iz Zagreba, a Dinamo će od transfera Marija Gavranovića inkasirati bar 2.000.000 evra.

 dinamo zagreb prodaje marija gavranovića Izvor: Profimedia

Svi su silno priželjkivali okršaj Crvene zvezde i Dinamo Zagreba u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, beogradski crveno-bijeli su ispali od moldavskog Šerifa i tako pokazali da je ovaj tim daleko od "najboljeg tima Zvezde od Barija".

No, Dinamo Zagreb svoj dio posla jeste odradio, a u međuvremenu će i lijepo zaraditi na igraču od kojeg nikakvu zaradu prvobitno nisu očekivali!

Možda će vas zanimati

Šampion Hrvatske je izbacio Legiju u utorak uveče, pa će oni sada na megdan Šerifu, Zvezdinom "dželatu". Već u srijedu postalo je jasno da će klub sa "Maksimira" napustiti Mario Gavranović.

Dinamo Zagreb bi od prodaje 31-godišnjaka trebalo da zaradi između 2.000.000 i 2.500.000 evra, iako je on igrač koji je prošlog ljeta otišao iz redova "modrih" kao slobodan igrač.

Gavranović će karijeru nastaviti u Kajzeriju u Turskoj, piše "Indeks", a prošlog ljeta mu je sa Dinamom istekao ugovor. Postao je slobodan igrač, Dinamo nije trebalo ništa da zaradi, ali je poslije tri sedmice ponovo potpisao za "modre", kada se Dinamu povrijedio Bruno Petković.

Mario Gavranović je reprezentativac Švajcarske koji je u dresu Dinamo Zagreba odigrao 132 meča i postigao 48 golova uz 20 asistencija. Dinamu stižu novi milioni, a smiješe im se i oni od Lige šampiona koji su mnogostruko veći...

Za to će samo morati da eliminišu Šerif.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC