• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENZACIJA! Mesiju i Nejmaru dolazi i Kristijano: Najveći rivali zajedno u PSŽ, a za sve je kriv Mbape!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Odluka mladog Mbapea da napusti PSŽ obradovala je Ronalda.

 pasž transfer kristijano ronaldo nejmar mesi Izvor: Profimedia

Leo Mesi stigao je ovog ljeta u Pari Sen Žermen i tako francuskog vicešampiona automatski "proglasio" za favorita u svim takmičenjima, posebno ako se uzme u obzir da su prije njega došli Ramos, Vajnaldum, Hakimi, Donaruma...

Međutim, jedan fudbaler se buni. Niko nije očekivao da će to biti baš Kilijan Mbape, ali francuskom napadaču smeta što više neće biti u centru pažnje, odnosno sada će biti treći po popularnosti iza Mesija i Nejmara, pa je navodno već zatražio da napusti klub ovog ljeta.

Ne želi da produži ugovor, traži da ode u Real Madrid, a ukoliko PSŽ ne uspije da ga ubijedi da ostane - već imaju spremnu zamjenu, i to potpuno nevjerovatnu...

Španski list "AS" prenosi da se PSŽ već pomirio sa tim da će Mbape otići bez obeštećenja u Real Madrid u ljeto 2022. godine, a oni su spremni da na isti način angažuju njegovog idola - Kristijana Ronalda. Zamislite samo to, Mesi i Ronaldo u istom timu, a sa njima još i Nejmar!

Već u najavi bio bi to najbolji trio svih vremena, a zanimljivo je da su sva trojica bili u trci za "Zlatnu loptu" 2015. godine. Tada je pobijedio Mesi, Ronaldo je bio drugi, a Nejmar treći.

Ovo je i ranije bio projekat El Kelaifija, a ako se to desi, ne samo da bi PSŽ imao moćan "trozubac", nego bi i marketinški potencijal kluba bio na vrhuncu. Bilo bi to zanimljivo vidjeti, a za sve je krivac Kilijan Mbape kome se iz nepoznatog razloga ne igra sa Mesijem.

A htio bi najveći rival iz prethodnih 15 godina...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC