• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Partizana u glas - ovo je pobjeda za Lutovca: Igrali smo za Saleta, on je član naše porodice!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Partizana nakon velikog trijumfa nad Sočijem prolaz u narednu rundu posvetili su svom saigraču.

 Pobeda-Partizana-protiv-Socija-je-za-Aleksandra-Lutovca Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana uspjeli su u jako teškim uslovima da stignu do velikog trijumfa i prolaska u plej-of Konferencijske lige, eliminisavši Soči poslije izvođenja jedanaesteraca.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je imala brojne kadrovske probleme, a tim je bio oslabljen i zbog smrtnog slučaja u porodici Aleksandra Lutovca. Na kraju, igrači Partizana su veliki trijumf posvetili upravo svom saigraču.

Lutovac je bio očekivan da počne meč protiv ruske ekipe, ali ga je smrt oca u tome spriječila. Zbog toga su Aleksandar Miljković i Saša Zdjelar nakon velikog slavlja osjetili potrebu da mu posvete pobjedu.

"Ova pobjeda je za Saleta Lutovca, mi smo jedna porodica i svi smo uz tebe. Tako te i doživljavamo, kao člana porodice i svi saosjećamo sa tobom", počeo je Miljković nakon meča.

"Želimo ti da budeš uz svoje u ovom najtežem trenutku za tebe. Gurala nas je ta energija koju smo svi osjećali, da zbog tebe treba danas da pobijedimo. Ima Boga, vratilo se sve na pravi način. Prošle godine neke stvari nisu, na kraju Bog sve to izniveliše i donese nam radost", rekao je desni bek Partizana.

Saša Zdjelar je odigrao sjajan meč na sredini terena.

"Jedna jako naporna i jako dobra utakmica za nas. Dva puta smo se vratili, iz dvije šanse su nam dali dva gola dok smo mi napadali non stop, imali bezbroj kornera i centaršuteva. Teško mi je da pričam, jer mi smo igrali samo za Saleta i ova pobjeda ide njemu, jer njemu i njegovoj porodici je u ovom trenutku neophodna podrška. Ova pobjeda je za njega."

Rikardo Gomeš nije bio strijelac tokom igre, ali jeste bio precizan sa bijele tačke kada je bilo najvažnije.

"Nije bilo lako, ali mislim da smo uspjeli sa strpljenjem i snagom tima koju smo imali. Ovo je dobra grupa. U ovom trenutku, možete da vidite da imamo dobru atmosferu, igrači su međusobno odlični i kad je tako, to se vidi na terenu. Trčimo na terenu jedni za druge i hvala Bogu za ovaj prolaz dalje", rekao je prvi napadač crno-bijelih.

Sa druge strane, Ivan Obradović je ušao u igru tek u posljednjih desetak minuta, što je bio njegov prvi meč nakon povrede koju je doživio još u finišu prošle sezone.

"Ma napeta utakmica... Bilo je jako teško, ali svi smo dali maksimum i bili fokusirani. Timska energija je presudila. Komentarisao sam sa Nemanjom Stevanovićem - totalno su bezopasni, stoje u bloku, a onda pređu centar dva puta i daju dva gola. Ali znali su šta rade, vrlo su dobra ekipa, na kraju je pobijedio naš timski duh", rekao je iskusni defanzivac.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC