• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavkov slavi 30. rođendan u Zvezdi: Oglasio se Mrkela - navijači će biti zadovoljni, to je zalog za budućnost

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sada i potvrda, Milan Pavkov ostaje u Zvezdi...

 Milan-Pavkov-produzio-ugovor-sa-Zvezdom-do-2024.-godine Izvor: Profimedia/Nikola Krstic/Alamy Live News

Pravo niotkuda Crvena zvezda je odlučila da produži ugovor sa Milanom Pavkovim i to sve do juna 2024. godine, što znači da bi napadač iz Begeča mogao da ostane na "Marakani" do 30. rođendana.

Počeo je tiho u Zvezdi, potom se "krunisao" u miljenika navijača golovima protiv Liverpula i u derbijima, međutim polako je počeo da pada u drugi plan, tako da ga je ove sezone Dejan Stanković koristio na samo dvije utakmice - ukupno na 60 minuta - tako da je za mnoge bilo iznenađenje da se baš sada produži ugovor.

Poznato je i kolika će biti plata Pavkovu u Zvezdi, a povodom potpisivanja ugovora oglasio se i sportski direktor Mitar Mrkela koji je kazao da je na tržištu jako teško naći kvalitetnog golgetera poput njega.

"Milan Pavkov je jedan od simbola sjajnih rezultata kluba u proteklih nekoliko godina i vjerujem da će naši navijači biti zadovoljni njegovim ostankom. Postizao je neke veoma važne golove i mislim da će i u narednom periodu nastaviti sa tom praksom. Mali je broj igrača koji su davali golove na tako važnim utakmicama protiv tako velikih protivnika", rekao je Mitar Mrkela za zvanični sajt i zaključio:

"Jako je teško naći kvalitetnog špica i golgetera, tako da produžetak saradnje sa Milanom Pavkovom predstavlja zalog za budućnost Crvene zvezde u sljedeće tri godine"

Pavkov je u Zvezdu došao još u januaru 2017. godine, a za klub je do sada odigrao 104 meča i postigao 39 golova.

"Srećan sam što drugi put produžavamo saradnju. Drago mi je što ću nastaviti da boravim na 'Marakani' i u narednom periodu. Idemo u nove pobjede, spreman sam za sve izazove koji nas čekaju. Imamo utakmicu u utorak, gdje ćemo učiniti sve da se kvalifikujemo za grupu Lige Evrope. Očekujem da ćemo i u narednim godinama biti u Evropi jer Zvezda to zaslužuje, a ja moram da nastavim da radim, jer se ne živi od stare slave. Opravdaću povjerenje svih u klubu", dodao je on.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC