• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda objavila oštro saopštenje - Dejan Stanković ostaje! "Jedva su dočekali poraz, ne damo da se ruši klub!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oštra poruka sa "Marakane" poslije poraza od Šerifa!

 saopštenje fk crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je razočarala u dvomeču protiv Šerifa, ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a loša igra i loš rezultat još dugo će boljeti i sve u klubu i navijače.

U danima poslije neuspjeha oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, porukom da je nedopustivo da crveno-bijeli tako izgledaju, a u petak uveče oglasio se i klub - zvaničnim saopštenjem.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Šampion Srbije kritikovao je pisanja "zlonamjernih medija", naglasio da neće dozvoliti da bude urušavan, podsjetio je na svoje domaće i evropske uspjehe iz prethodnih sezona...

Crveno-bijeli su na nekoliko mjesta kritikovali pisanja pojedinih medija, histeriju na društvenim mrežama, pomenuli da tu ima "i politike i partizanovaca i ličnih interesa"...

Za kraj, sa "Marakane" je poslata važna poruka - da Dejan Stanković ostaje trener Zvezde i da će to biti još dugo.

EVO ŠTA PIŠE U SAOPŠTENJU

Izvor: MN PRESS

Pročitajte Zvezdino saopštenje.

"Crvena zvezda je ozbiljan i uspješan klub i nećemo dozvoliti da pojedini zlonamjerni mediji unesu bilo kakvu nestabilnost i neslogu među nas.

Iza nas je period istorijskih uspjeha sa četiri uzastopne šampionske titule i evo već petom grupnom fazom UEFA takmičenja.

Aktuelni smo šampioni i osvajači Kupa, a već smo obezbijedili i evropske utakmice ove jeseni.

Zaslužili smo kritike zbog meča protiv Šerifa i to smo odmah priznali, ali nećemo dozvoliti da se zbog jednog poraza ruši Crvena zvezda kao klub.

Hvala mnogim medijima koji su sa pravom kritički pisali o tom porazu, ali ima i onih koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Kako bi pisali da četiri godine zaredom ostanemo bez šampionske titule ili evropskih utakmica?

Svjesni smo da mnogima smetaju Zvezdini uspjesi i zlonamjernici su jedva dočekali samo jedan poraz da naprave histeriju po društvenim mrežama. Ima tu i politike i partizanovaca i ličnih interesa…

I sve to razumijemo, ali im nećemo dozvoliti.

To su ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi, ali mi vjerujemo da su pravi Zvezdaš prepoznali njihove namjere. Ni treneri niti direktori se neće smjenjivati da bi se bilo kome ispunjavale želje ili ostvarivali lični interesi preko pojedinih medija i društvenih mreža.

Vjerujemo u Dejana Stankovića, vjerujemo u svoje igrače i svi oni imaju našu punu podršku. Deki je trener Crvene zvezde i ostaće ovdje sa nama jos dugo da se svi zajedno radujemo novim titulama.

Želimo dobru atmosferu i energiju pred odlučujući dvomeč sa Klužom, vjerujemo da smo bolji i to ćemo dokazati", saopštila je Crvena zvezda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC