• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda debakl pokrene ekipu": O Borcu slijedi sastanak, ali "ne očekuju se drastične mjere"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reakcije sa Gradskog stadiona nakon neviđene blamaže protiv Zrinjskog.

 potpredsjednik borca bogoljub zeljković ne očekuje bitne rezove nakon debakla od zrinjskog 1:5 Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Pogled na tabelu m:tel Premijer lige BiH pravi je šamar za sve navijače Borca.

Od ekipe koja je prošle sezone uzela titulu, pa igrala kvalifikacije za Ligu šampiona i Konferencijsku ligu, došlo se do situacije da su "crveno-plavi" posljednjeplasirani tim premijerligaškog karavana.

Možda će vas zanimati

Samo dva osvojena boda u četiri odigrane utakmice znak su za uzbunu na Gradskom stadionu, ali iz banjalučkog velikana ne žele da "sijeku preko noći".

Tako je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković u izjavu za Srpskainfo naglasio da će uslijediti detaljna analiza, razgovori i sastanci, ali da ne očekuje velike promjene. Bar ne još, do reprezentativne pauze, koja će uslijediti nakon mečeva’sa Rudarom u Prijedoru i Radnikom u Banjaluci.

"Imaćemo sastanak, ali ne očekujem drastične mjere. Evidentno je da je ekipa u krizi igre i rezultata. Pričali smo sa fudbalerima i stručnim štabom u proteklih 10 dana i pokušavali da ih trgnemo na sve načine. Ovo je šampionska ekipa koja je u krizi. Treba da vidimo šta je razlog. Od revanša protiv Kluža ekipa kao da je potpuno ispražnjena emotivno I fizički. Pa nisu za dva i po mjeseca zaboravili da igraju. Moramo što prije da pronađemo rješenje kako da izađemo iz ove krize. Sigurno je da ćemo nastojati da do reprezentativne pauze dobijemo ova dva preostala meča", istakao je potpredsjednik Borca.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac se propisno obrukao u derbiju protiv Zrinjskog. Doživio je pravu blamažu, koja se ne pamti u proteklih pola vijeka.

"Vjerujem da je svima teško pao ovaj poraz, posebno u derbiju i pred našim navijačima. Odigrali smo bez energije, od pet primljenih golova četiri smo praktično dali sami sebi. Ekipa je napravila neshvatljive greške. Nije bilo nikakve energije, a teško vrijeme nikako ne može da bude alibi jer je isto bilo i našem rivalu. Moramo izvući pouke i naći rješenje. Možda i ovaj debakl pokrene ekipu jer je jasno da više nema izgovora i da u narednim mečevima moramo da pružimo mnogo bolje partije kako bi izašli iz krize. Do reprezentativne pauze moramo da uzmemo svih šest bodova ili će da uslijede rezovi", dodao je Zeljković.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa derbija Borac - Zrinjski 1:5.

Ali i fotografije sa utakmice...

(MONDO/Srpskainfo)

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Max

Kizo na klupi Borca jos 20 dana, a onda Caooo. Mada bih bolje bilo da ide odmah !

Mnk

@Max bolje da nije ni dolazio

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC