• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko neće Ronalda! Kristijano je očajan: Agent zvao sve klubove, svuda su poljubili vrata!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jeste da je Ronaldo veteran, ali je i dalje jedan od najboljih...

 niko ne želi da kupi kristijana ronalda Izvor: Profimedia

Iako je Kristijano Ronaldo na društvenim mrežama demantovao da želi da napusti Juventus, relevantni medijski izvori govore da portugalski napadač čini sve kako bi do kraja prelaznog roka napustio Torino.

Tako je za vikend odbio da počne meč za Juventus, da bi potom ušao i postigao gol za pobjedu - koji je potom poništen, a u međuvremenu njegov agent Žorž Mendeš radi na tome da mu pronađe novu sredinu. Postoji jedan veliki problem, u ovom trenutku niko ne želi da ga dovede.

Možda će vas zanimati

"Korijere delo Sport" prenosi da je najmoćniji fudbalski agent kontaktirao sa svakim velikim klubom u Evropi i ponudio im Ronalda, ali da im niko do sada nije dao pozitivan odgovor.

Jedini koji ga je želio je Sporting iz Lisabona, međutim Ronaldo misli da može da igra na nivou iznad svog prvog kluba i zato mu oni nisu opcija, dok je zvanično "ne" čuo i od Real Madrida. Za to vrijeme Mančester junajted ne isključuje opciju da angažuje Ronalda, ali ga uslovljavaju da drastično smanji platu, što će biti malo teže.

Postojala je šansa i da PSŽ i Juventus naprave "rokadu" Ikardi za Ronalda, ali je to zatvoreno dolaskom Mesija, dok iz taktičkih razloga ni Pep Gvardiola nije naročito rad da dovede CR7 u Mančester siti.

Engleski mediji javljaju da je sada opcija i Totenhem, u kome će Žorž Mendeš tek da "vedri i oblači" poslije dolaska trenera Nuna Espirita Santa, međutim pitanje je da li klub koji "tone" od finala Lige šampiona 2019. godine može da zadovolji ambicije Ronalda.

Želi da ode, ali nema gdje...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC