• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za to me klub plaća!" Stanković hoće fenomenalnu Zvezdu u Rumuniji: Ne mogu da branim 4:0, neće biti rotiranja!

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde je spreman za revanš protiv Kluža.

 kluž crvena zvezda dejan stanković najava Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (20.30) u Rumuniji igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Kluža.

Poslije pobjede 4:0 u Beogradu, crveno-bijeli su samouvjereni u prolaz, ali trener Dejan Stanković ne dozvoljava opuštanje.

Možda će vas zanimati

Strateg Zvezde ističe da će njegova ekipa igrati svom snagom u ovom meču i da će željeti da pokaže ozbiljan pristup protiv šampiona Rumunije.

"Kad igraš protiv ozbiljnog kluba, tako ćemo tretirati i utakmicu. Mi moramo da imamo od prvog minuta pristup jer i mi predstavljamo veliki klub. Ne želim nikakve scenarije da se dešavaju na kakve se nismo pripremili. S najjačim snagama idemo u ovaj meč. Bolje je doći sa 4:0 nego sa 0:0, ali to neće promijeniti naš odnos prema protivniku", počeo je Stanković obraćanje medijima.

On je govorio i o zdravstvenom stanju Zvezdinih igrača.

"Falko nije uspio, ima rupturu mišića, probali smo sve. Sa Degenekom smo uradili sve što je moguće. Probaćemo danas i ako bude mogao igraće. Dragović ima malu rupturu mišića i vidjećemo. Ostali su svi spremni, nema razloga za kalkulacije, ovo su evropske utakmice gdje Zvezda treba da izgleda fenomenalno, kao što je to bilo u Beogradu. Rotiranja neće biti, osim ako nas stanja naših igrača ne natjeraju."

Stanković je imao zanimljiv odgovor na pitanje kako planira da se njegova ekipa ne opusti poslije ubjedljivog trijumfa u prvom meču.

"Za to me klub plaća, da ne dozvolim da se igrači opuste. Kako ja gledam na Zvezdu i koliko volim i poštujem ovaj klub, tako moraju svi. Zato ne vjerujem da će biti opuštanja."

Trener crveno-bijelih ne vjeruje da je Zvezda toliko bolji tim za pobjedu od 4:0.

"Za analizu je, ali ne vjerujem. Kluž je izvanredna ekipa. U jednom trenutku smo se i mi i oni našli u čudnoj situaciji poslije ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Vjerovatno pod pritiskom nisu uradili ono što su zamislili. Opet je to plod nečega što smo mi odradili na terenu u svih 90 minuta. Odigrali smo onako kako naš tim treba da izgleda. Ne vjerujem da je razlika za 4:0, ali sve pohvale mojim momcima koji su sve vrijeme igrali kao da je 0:0."

Rumunske novinare je zanimalo da li se u njegovim odgovorima može pronaći strah od opuštanja njegove ekipe.

"Nije stvar u strahu, već u respektu. Sve njihove igrače poštujemo. Imaju jakih igrača koji pucaju od iskustva. To je moje mišljenje, ne radi se tu o strahu. Hvalospjevima Klužu ne dajem na važnosti našoj pobjedi, već stvarno to mislim. Jednog momka (Denis Alibec, prim. aut.) se sjećam još iz Intera koji je bio veliki talenat, koji je ušao na 15-20 minuta i dokazao svoj talenat."

Stankovića je na konferenciji za medije dočekalo i jedno neočekivano pitanje - da li je nekada u karijeri izgubio 4:0?

"Jesam, ali kakve to veze ima? Ne mogu da se projektujem da razmišljam da ću da izgubim 4:0. Jesam gubio u karijeri, 5:2 od Šalkea, 6:0 sa reprezentacijom. Moja glava ne razmišlja da branim 4:0."

Na kraju, uslijedilo je i pitanje da li će u Zvezdi biti novih dolazaka ukoliko se ekipa plasira u Ligu Evrope.

"Ne znam, to ćete morati da pitate klub", jasno je poručio Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC