• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije dobro! Teška povreda junaka pobjede nad Santa Klarom: Ima rupturu od 11 milimetara, a neće ga biti dugo! 

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je pred nedjeljni meč Superlige otkrio da Sejduma Suma ima ozbiljnu povredu.

 sejduba suma povrijeđen, mora na dužu pauzu Izvor: Mondo/U. Arsić

Riješio je Aleksandar Stanojević da pokloni povjerenje Sejdubi Sumi na startu ključnog evropskog meča ove sezone i nije pogriješio. Gvinejac je na terenu u pobjedi nad Santa Klarom proveo nešto više od pola sata i bio je najveća opasnost po Portugalaca. 

Nad njim je napravljen penal poslije koga je Rikardo "načeo" rivala, a kada su crno-bijeli poveli sa 2:0 morao je ofanzivni vezista van terena zbog povrede. Sada je trener Aleksandar Stanojević otkrio da je povreda ozbiljnije prirode. 

Možda će vas zanimati

"Nije dobra situacija, ima rupturu od 11 milimetara. Ali prošli put sam isto pričao nešto o Dači Pantiću pa se brže oporavio. Ne znam kad će se oporaviti, nisam doktor, ali nećemo ga imati neko vrijeme", otkrio je Stanojević. 

Sumu je na meču sa Santa Klarom zamijenio iskusni Bibars Natho, a on se očekuje u postavi i za meč sa Radničkim iz Niša. Crno-bijeli su domaćini i znaju da moraju da pobijede. 

"Jasno je sve poslije evropske utakmice dolazi nam prvenstvo gdje je naša osnovna želja i cilj da ostanemo konkurentni za titulu. Ne možeš da obećavaš ništa u vezi sa titulom, ali moraš da uđeš u konkurenciju, to iziskuje pobjedu u svakoj utakmici, nemaš prava na kiks. Želim da promijenim neke igrače i napravim neku koncepciju da izvučem maksimum iz svakog igrača", otkrio je Stanojević. 

Komentarisao je i protivničkog šefa struke. Radnički je pred ovaj meč napravio promjenu na klupi.

"Uvijek je nezgodno za trenera kada igrate protiv trenera koji prvi put vodi ekipu. Nismo spremni, ne znamo na koji način će igrati, ali znamo koje će igrače koristiti i ne mogu da nas iznenade. Radnički je projektovan za vrh tabele, ali ih za sada nisu ispratili rezultati", dodao je on.

Ukoliko Partizan opravda ulogu favorita i pobijedi, to će Stanojeviću biti 100. pobjeda na klupi beogradskog tima. 

"Drago mi je, evo, stvarno nisam znao! Prvi put čujem. Dobro je, 100. kad pobijedite, ako sljedeću izgubite ovih 100 ne važi. Toliko smo koncentrisani na svaki sljedeći korak da ne znamo ni šta je bilo prije", iskren je bio Stanojević. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC