• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestvaran recept Ronalda, ovako je postao zvijer: Jede 6 puta dnevno, spava 90 minuta i smrzava se na -160° Celzijusa!

Autor Dragan Šutvić

Ne postaje se tako lako jedan od najboljih fudbalera ikada.

 kristijano ronaldo zvijer recept Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je napravio buru odlukom da napusti Juventus, a pogotovo je prašinu podigla mogućnost da potpiše za Mančester siti. Na kraju se vratio u Junajted, a nikada ranije transfer jednog 36-godišnjaka nije privukao ovoliko pažnje.

Razlog za to je u tome što Kristijano u svojoj 36. godini igra i izgleda sjajno i za sada se kraj njegove karijere ne nazire. Tijelo mu je nevjerovatno, Portugalac je i dalje brz, skočan, jak i uvijek spreman, a jedan od razloga za to je i posebna ishrana. 

Možda će vas zanimati

Kristijano dnevno jede šest obroka dnevno i trudi se da oni imaju mnogo proteina, a malo masti. Svaki obrok mu "preračunava" nutricionista koji radi sa njim već punu deceniju, a sada je otkriveno i kako izgleda svaki obrok. 

Za doručak voli da pojede sir, šunku i jogurt sa malim procentom masti, ali i ribu i voće. Prije ručka to dopuni piletinom i salatom, a za ručak obično jede tunu, masline, jaja i paradajz.

Između ručka i večere ima dva obroka, jedan je užina gdje jede avokado ili svježe voće, a drugi je obrok sastavljen od svježe sabljarke i salate. A za večeru najčešće jede odrezak od kvalitetnog mesa. 

Naravno bitno je i ono što ne konzumira. Kao što smo se uvjerili na Evropskom prvenstvu Kristijano ne pipa alkohol i gazirana pića, a ne jede ni grickalice i slatkiše. 

Bitan mu je i odmor, a zanimljivo je da ne voli da spava osam sati odjednom, već da tokom dana pet puta odrijema po 90 minuta, uvijek u novoj posteljini. 

Kod kuće ima i komoru za krioterapiju, pa tri minuta dnevno provodi u njoj na temperaturi od -160 stepeni celzijusa. A na sve to idu i treninzi, kako oni sa klubom, tako i pet privatnih treninga u teretani nedjeljno. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC