• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila napadača - konačno je stigao!  Crveno-bijeli čekali ofanzivca, Srbin iz Holandije je tu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski šampion završio veliko pojačanje u finišu prelaznog roka.

 Crvena-zvezda-potpisala-Risaira-Zivkovica Izvor: Twitter/Printscreen/@crvenazvezdafk

Rišairo Živković (25) je novo pojačanje Crvene zvezde!

Talentovani fudbaler koji je u mlađim kategorijama važio za jednog od najboljih igrača u Holandiji, po prvi put će zaigrati u Srbiji, zemlji iz koje je njegova majka! To je najavljeno ranije danas objavom na društvenim mrežma, a sada je stigla i potvrda...

Nakon nekoliko dana u Beogradu i dvije odgledane utakmice Crvene zvezde, Rišairo je konačno dogovorio sve uslove saradnje, pa će se priključi srpskom šampionu u kom imaju ogromna očekivanja od njega. Momak koji može da igra kao krilo ili centarlni napadač treba da donese brzinu u ofanzivi crveno-bijelih, a prije toga se raspričao za klupski sajt.

''Srećan sam što sam potpisao za Crvenu zvezdu. Sada kada je sve završeno, ne mogu da skinem osmijeh sa lica i da dočekam da zaigram. Mislim da se sve ovo dešava u pravom trenutku moje karijere. Očekujem da osvojimo titulu, da budemo što bolji u Ligi Evrope i da pomognem timu što je više moguće. Želim dobru sezonu za nas. Uvijek sam pratio Zvezdu, bio sam ovdje i prošle nedjelje protiv TSC-a, gledao sve kvalifikacione utakmice, upoznat sam i sa bogatom istorijom. Gledao sam i utakmicu protiv Čukaričkog, navijači su fantastični. Malo je takvih navijača u svijetu, koji zdušno bodre svoj klub. Hoću da budem dobar u Zvezdi, da dam sve od sebe i pokažem se u pravom svjetlu. Ne bih da licitiram o broju postignutih golova, samo želim da pomognem timu'', rekao je Živković koji je zadužio dres sa brojem 30.

Zadovoljan zbog potpisa Živkovića bio je i sportski direktor Mitar Mrkela koji ističe da je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima. Sportski sektor crveno-bijelih morao je da pobijedi nekoliko konkurenata za potpis, a prednjačili su klubovi iz Holandije.

''Veoma mi je drago što je došao u Zvezdu. Dobro ga poznajem, još dok sam bio u Fudbalskom savezu Srbije, razgovarao sam sa njegovim ocem i njim o mogućnosti da zaigra za našu reprezentaciju, ali to se tada nije ostvarilo. Saradnja je ostvarena sada dolaskom u Crvenu zvezdu. Radi se o talentovanom igraču kom je predviđena velika karijera. Ajaks ga je doveo još sa 17 godina, ali nije bilo sve kako je zamišljeno. Međutim, smatram da u Zvezdi može da dosegne visine. Ima talenat i atletske sposobnosti, prije svega brzinu, kao i osjećaj za gol. Biće pojačanje i za prvenstvo i za Evropu'', zaključio je Mrkela.

Tokom karijere nastupao je za Groningen, Ajaks, Viljem II, Ostende, Čančun Jatai, Šefild junajted i Gvangžu. Bio je reprezentativac Holandije za čije mlađe selekcije je upisao preko 25 nastupa, ali nije stigao do seniorskog tima.

Što se tiče reprezentacije, svojevremeno ga je željela i Srbija, ali do saradnje nije došlo. Možda ga nakon klupskog fudbala u Srbiji vidimo i u reprezentativnom dresu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC