• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona aktivira bombu, zarađuje Dinamo? Hrvati čekaju transfer od 75.000.000 evra!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovo je transfer koji bi prodrmao Balkan kao nijedan do sada!

 barselona ponula dani olmo lajpcig dinamo zagreb zarada 10 miliona evra Izvor: Profimedia

Hrvatski šampion kao na iglama čeka vijesti iz Španije u finišu prelaznog roka - možda će im biti izuzetno bitan transfer težak 75 miliona evra. Toliko je Barselona ponudila za Danija Olma RB Lajpcigu, ali tek nakon što ubijede Nijemce da ga prvo pošalju na jednogodišnju pozajmicu.

Dinamo, koji je prethodnog ljeta prodao Olma u Bundesligu za 22 miliona evra zadržao je čak 20% od budućeg transfera, pa bi mogao da zaradi preko 10 miliona od igrača koji nije njihov!

Možda će vas zanimati

Procenti se računaju na osnovu razlike između transfera u RB Lajpcig i u Barselonu, što je 53 miliona funti. Od te sume jedna petina ide klubu iz Zagreba, a to je tačno 10,6 miliona evra!

Informacije o Barseloninom interesovanju za mladog ofanzivca ekskluzivno je prenio Mundo Deportivo, a oglasio se i Fabricio Romano. On je siguran da do transfera neće doći, a katalonski velikan ipak ima svoje ideje.

Po pisanjima španskih medija, spremni su na jednogodišnju pozajmicu, a zatim i transfer od 75 miliona evra. Nijemci bi možda bili spremni da mladog fudbalera prodaju odmah, ali španski tim trenutno nema taj novac jer su klupske finansije u haosu.

Što se tiče samog fudbalera, on bi želio da se vrati u tim iz kojeg je svojevremeno stigao u Dinamo. Dani je ponikao u Barseloni i pretpostavlja se da je već dogovorio lične uslove za ugovor do 2026. godine sa nekadašnjim klubom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC