• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbizarniji potez ljeta - Barsa otjerala Grizmana, dovela trećeg špica Sevilje!

Barselona je nekada imala Mesija, Nejmara i Suareza u napadu, a sada...

 barselona prodala grizmana dovela luka de jonga Izvor: Profimedia

Barselona je ovog ljeta ostala bez Lionela Mesija zbog očajnog poslovanja kluba u prethodnih nekoliko godina, a čini se da u međuvremenu ništa nisu naučili na tom primjeru.

Tako su posljednjeg dana prelaznog roka pozajmili Antoana Grizmana u Atletiko Madrid, direktno pojačavši rivala za šampionsku titulu, da bi umjesto njega angažovali napadača Sevilje. U pitanju je Luk de Jong koga umalo nisu registrovali pošto je dokumentacija stigla relativno kasno.

Možda će vas zanimati

Tek oko 3.30 poslije ponoći Luk de Jong je postao fudbaler Barselone, koja je u međuvremenu povlačila potvrdu o njegovom dolasku, ali je pravo pitanje kako će treći napadač Sevilje pomoći timu Ronalda Kumana.

S obzirom na nacionalnost, vrlo je moguće da je Kuman insistirao na dolasku De Jonga, koga zna iz reprezentacije, a koji je izgubio mjesto u Sevilji i zbog toga je bio relativno jeftin. Narednih godinu dana će provesti na "Nou Kampu", a ukoliko zadovolji ukuse trenera - otkupiće ga.

Ipak, ako uzmemo u obzir da su ne tako davno u napadu Barselone igrali Nejmar, Mesi i Suarez, da li se može reći da je dolazak De Jonga uz Brejtvajta i Memfisa dokaz koliko je klub nazadovao?

Luk de Jong, koji nema nikakve veze sa Frenkijem de Jongom, ponikao je u Tventeu, potom je dvije godine nastupao za Borusiju Menhegladabah koja ga je potom pozajmila Njukaslu, ali nije ubijedio "svrake" da je kvalitet za Premijer ligu. Oživio je karijeru u PSV Ajndhovenu, dok je od 2019. u Sevilji za koju je postigao 19 golova.


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NasaRS

Vodeci klubovi svijeta, a prvenstveno Barselona, se sistematski uništavaju, kako bi ih doveli do apsolutnog bankrota, gdje bi jedini izlaz bio formiranje zatvorene superlige u kojoj bi sav novac fudbala (30 biliona eura) se vrtio oko 10 ljudi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC