• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbaksuzniji igrač u Evropi - jedini višak u Parizu: Zaradili 7.000.000, a on neće biti dio drim-tima!

Autor Dragan Šutvić

Nije imao sreće tokom ljetnog prelaznog roka.

 pari sen žermen mičel baker najbaksuzniji igrač Izvor: Profimedia

Od kako je u najvećim evropskim ligama zatvoren ljetni prelazni rok razmatra se koji je klub najveći gubitnik. Vjerovatno je to Barselona, koja je ostala opljačkana, mada i Real Madrid ima gorak ukus u ustima jer nije kupio Kilijana Mbapea. Što se igrača tiče, sigurno je najgore prošao Mičel Baker (21).

Talentovani lijevi bek i bivši defanzivac Ajaksa jedini je fudbaler kog je PSŽ prodao ovog ljeta i u narednoj sezoni neće imati priliku da nastupa za drim-tim iz Pariza!

Možda će vas zanimati

Nakon samo dvije godine u klubu Baker se za 6,5 miliona funti, odnosno 7.000.000 evra preselio u Bajer iz Leverkuzena, u kom je već debitovao na početku Bundeslige. Iako igra u odbrani, u prva tri meča nove sezone upisao je na svoj konto gol i asistenciju.

Svojevremeno je stigao u Pariz kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa timom iz Amsterdama. Ipak, u prejakoj konkurenciji nije uspio da se nametne, osim u prvenstvenim mečevima prethodne sezone. Inače je bio rezervista PSŽ-a, pa je rastanak bio sasvim prikladna opcija za obje strane.

Dugogodišnji reprezentativac u svim mlađim kategorijama Holandije jverovatno će se u kasnijoj fazi karijere kajati zbog toga.

U Pariz je stigao Lionel Mesi, ostali su Nejmar i Kilijan Mbape - koji je odbio nestvarnu ponudu, a u nevjerovatnom prelaznom roku kakav nije viđen nikada u istoriji francuski tim obezbijedio je i potpise Đanluiđija Donarume, Serhija Ramosa, Nuna Mendeša, Ašrafa Hakimija i Đorđina Vajnalduma

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC