• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica ukrala šou Riberiju! Skandiranje i baklje dočekale Francuza, ali je stadion gledao u nju! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka koju navijači obožavaju pojavila se u kratkoj suknji i zasjenila Francuza.

 Lela-Ventura-na-predstavljanju-Franka-Riberija-u-Salernitani Izvor: Youtube/Deus Ex Machina 92/Instagram/lella.ventura/printscreen

Francuski fudbaler Frank Riberi (38) odlučio je da još nije vrijeme za penziju i da u Salernitani može da se dokaže i u narednoj sezoni. Nakon rastanka sa Fiorentinom iskusni fudbaler će ostati Seriji A, ali njegov doček u novom klubu zasjenila je jedna djevojka.

Miljenica navijača Salernitane Lela Ventura ponovo je ukrala šou i postala zvijezda dana. Iako je njena funkcija prilikom predstavljanja bila protokolarna, kratkom suknjom se istakla u prvi plan. Doduše, ne onako kako je to uradila porno glumica Prisila Salerno kad je Salernitana ušla u elitni rang...

Lela Ventura je inače novinarka, radi u fudbalskom klubu Salernitana i dobro je poznata na društvenim mrežama. Među navijačima tog tima ima kultni status jer je jedna od najljepših žena italijanskog fudbala.

Pogledajte kako ona izgleda:

Kao što smo rekli, tokom promocije njena uloga nije bila velika, izgovorila je tek nekoliko rečenica, ali bilo je dovoljno i da se samo pojavi.

Sa druge strane Riberi je održao kratak govor na sredini terena, a navijači su bili u transu. Čulo se skandiranje francuskom fudbaleru i najnovijem pojačanju, a bilo je i baklji čiji se dim u jednom trenutku spustio na teren.

Francuski fudbaler potpisao je ugovor sa italijanskim timom, a dočekale su ga baklje i lepotica.
Izvor: Youtube/Deus Ex Machina 92

Podsjećamo, Riberi je kao slobodan igrač dogovorio uslove sa novim članom Serije A, pa će tako nastaviti svoju misiju u Italiji. On je od 2019. godine bio član Fiorentine, u koju je stigao iz Bajern Minhena. U Bavarskoj je proveo najbolje trenutke svoje karijere i bio je vrlo važan dio velikih uspjeha njemačkog tima.

Prije Bajerna je igrao za Olimpik iz Marseja, Galatasaraj, Mec, Brest i nekoliko manjih francuskih timova. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 81 meč, a nastupio je i na Mundijalu 2006. godine kada su stigli do finala.

Iz te generacije Francuske ostao je jedini koji i dalje profesionalno igra fudbal.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC