• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šteta što ga ovako primismo": Igrači Srbije žale za pobjedom, ali vjeruju - Sa 3 pobjede idemo na Svjetsko prvenstvo!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Tadić i Nemanja Gudelj bili su razočarani rezultatom koji je Srbija ostvarila protiv Republike Irske.

 svjetsko prvenstvo 2022 kvalifikacije irska srbija 1 1 tadić gudelj Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspjela da sjajnu igru u Dablinu kruniše pobjedom protiv Republike Irske, pošto je nesmotreno primljen pogodak u finišu koštao "orlove" dva boda.

Na kraju je Srbija remizirala 1:1, ali Dušan Tadić i Nemanja Gudelj napominju da će ekipa Dragana Stojkovića Piksija nastaviti da juri put ka Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Možda će vas zanimati

Srbija sada ima dva boda manje od Portugala na tri meča prije kraja kvalifikacija, a kapiten Tadić ističe da je njegova ekipa imala dovoljno prilika da riješi pitanje pobjednika.

"Imali smo mnogo više šansi. Trebalo je mnogo ranije da damo drugi gol i riješimo meč. To se nije desilo i eto. Primili smo bezveze taj gol. Zaslužili smo da pobijedimo i trebalo je ranije da postignemo taj gol", rekao je Tadić i potom istakao koji je cilj do kraja kvalifikacija.

"Najbitnije je da probamo da dobijemo sve do kraja. Ako poijbedimo u sve tri utakmice, idemo na Svjetsko prvenstvo, tako da to je naš cilj."

Nemanja Gudelj takođe žali za propuštenim šansama.

"Na kraju smo ovo doživjeli teško. Krenuli smo kako smo htjeli, dominirali smo većinu meča. Imali smo šanse, dali smo dobar gol. Počeli smo dobro i u drugom, imali smo kontrolu. Tek poslije 80. minuta su i oni krenuli više u napad. Ostavili su više prostora za nas i kontre, imali smo dobrih kontri, ali nismo dali gol. Da smo tu dali gol, sigurno bismo dobili meč. Ako ga ne daš, onda je teško. Irci se bore do zadnjeg sekunda i šteta što ga primismo ovako i na ovaj način."

Srbija do kraja kvalifikacija ima pred sobom mečeve u Luksemburgu, protiv Azerbejdžana u Beogradu, kao i gostovanje Portugalu u Lisabonu.

"Naravno da imamo šanse. Znamo kakvu ekipu imamo i da smo među najboljima u grupi. Imamo još tri meča i idemo da dobijemo sva tri meča do kraja", rekao je Nemanja Gudelj

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC