• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Marakani sam bio i kao dijete, to je emocija, život, sve: Zvezda sprema slavlje, Stanković poručuje - srećan rođendan

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda u subotu obilježava godišnjicu otvaranja svog stadiona, a Dejan Stanković govorio je o tome šta je sve tu doživio

 crvena zvezda 58. rođendan marakane dejan stanković Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda u subotu će obilježiti 58. rođendan stadiona "Rajko Mitić", a meč šampiona Srbije i Proletera biće prilika da navijači sa tribina učestvuju u toj klupskoj proslavi.

Dejan Stanković govorio je u petak na konferenciji za novinare o tome koliko mu "Marakana" znači, s obzirom na to da je na njoj odrastao, zaigrao u prvom timu, a sada je tu i kao trener.

Možda će vas zanimati

"Ja sam tu bio i kao dijete, kao neko ko je skupljao loptu onih godina kada se ostvario najveći rezultat u istoriji Zvezde. Doživio sam tada šta znači puna Marakana, kao i put ka najvećem uspjehu u istoriji. Ta energija i emocija koja je tada bila na Marakani…". zastao je Stanković, evocirajući uspomene na odrastanje u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je obilježila 58 godina od otvaranja stadiona i velikim bilbordom u centru Beograda, na Slaviji, na kojem piše "Marakana, naša kuća".

"Doživio sam je i kao igrač, pa kao trener sada. Možda sam je malo više doživio u Rumuniji, ali mi je drago zbog toga, drago mi je što se vratila publika poslije nedaća sa koronom. Marakana je posebna emocija i život, srećan rođendan", dodao je Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC